• Со попуст
  • Неодамнешно
Паметен Часовник Што Може Да Испраќа Пораки И Повици, 1,9 Фитнес Часовник За Мажи Жени, Паметен Часовник За Iphone Android Компатибилен, Тракери За Активности И Паметни Час?

Паметен Часовник Што Може Да Испраќа Пораки И Повици, 1,9 Фитнес Часовник За Мажи Жени, Паметен Часовник За Iphone Android Компатибилен, Тракери

 
DEN 2.67

Количината на стоката
Това е достапна

1,9-инчниот цел екран зафаќа 95% од екранот, кој се издвојува од останатитеТесна рамка од 0,8 ММ, екранот сочинува до 95%; СО 3д заоблено стаклено огледало на масата, тој е интегриран во едно тело. Секоја лесна операција на прстот е мазна и спонтана. Од смисла на прстот, тоа е сосема природно. Bluetooth повици, BLUETOOTH повици, HD аудио, бирање, синхронизирани контакти, не пропуштајте го секој повик, без разлика дали е на работа или во теретана, овој часовник е ваш личен асистент. Bluetooth поддршка за повик, закачете ја слушалката или бирајте назад преку записот за повици на часовникот, комуникација повеќе време и заштеда на работна сила. 100+ извонредно диверзифицирано искуство со бирање, исто така, може да се прилагоди бирање (треба да преземате Поставки во АПЛИКАЦИЈАТА), различни стилови на бирање што можете да ги изберете, секој ден малку повеќе свежо, трендовски стилско разбирање на времето. Пазарот за бирање има повеќе персонализирано бирање за да изберете, недоволно, потоа изберете ја вашата омилена слика од телефонот, НАПРАВЕТЕ САМИ свој стил.(Повеќе ИНТЕРФЕЈС ЗА ИНТЕРФЕЈС ТРЕБА да се преземе од АПЛИКАЦИЈАТА). Поддржува повеќе режими на вежбање. Само подигнете го зглобот и можете да прегледувате различни податоци за вежбање, како што се чекори, растојание, калории, отчукувањата на срцето итн.Разбудете го гласовниот асистент, одберете го гласовниот асистент, разбудете го интелигентниот глас. Потсетник за паметна порака е добро да се јавите СО 3д заоблено стаклено огледало на масата, тој е интегриран во едно тело. Секоја лесна операција на прстот е мазна и спонтана. Од смисла на прстот, тоа е сосема природно. Bluetooth повици, BLUETOOTH повици, HD аудио, бирање, синхронизирани контакти, не пропуштајте го секој повик, без разлика дали е на работа или во теретана, овој часовник е ваш личен асистент. Bluetooth поддршка за повик, закачете ја слушалката или бирајте назад преку записот за повици на часовникот, комуникација повеќе време и заштеда на работна сила. 100+ извонредно диверзифицирано искуство со бирање, исто така, може да се прилагоди бирање (треба да преземате Поставки во АПЛИКАЦИЈАТА), различни стилови на бирање што можете да ги изберете, секој ден малку повеќе свежо, трендовски стилско разбирање на времето. Пазарот за бирање има повеќе персонализирано бирање за да изберете, недоволно, потоа изберете ја вашата омилена слика од телефонот, НАПРАВЕТЕ САМИ свој стил.(Повеќе ИНТЕРФЕЈС ЗА ИНТЕРФЕЈС ТРЕБА да се преземе од АПЛИКАЦИЈАТА). Поддржува повеќе режими на вежбање. Само подигнете го зглобот и можете да прегледувате различни податоци за вежбање, како што се чекори, растојание, калории, отчукувањата на срцето итн.


Клучни карактеристики

✦ :
✦ Product Name:
Smart Watch
✦ Material Body:
Plastic + metal alloy wrist band
✦ Gross weight:
110g/0.24lbs
✦ Net weight:
41g/0.09lbs
✦ Package size:
16.5x9.5x2.3cm/6.50x3.74x0.91inch
✦ APP:FitCloudPro :
✦ Compatible System Android5.0(including) above, IOS10.0 (including) above :
✦ FLASH memory ROM64Mb :
✦ Screen:
1.9 inch IPS
✦ Resolution 240* 280 :
✦ BT 5.0 Low power Bluetooth chip :
✦ Waterproof Level is IP68 :
✦ Charging time is about 2.5 hours :
✦ Life time 7 days, standby 15 days :
✦ Dimensions of bracelet (mm) LxWxH=43x36x10mm :
✦ Wristband size is 255mm in total, with an changeablelength of 155-235mm :
✦ Battery Li-polymer battery 230mAh :
✦ Charging method Magnetic charging :
✦ FitCloudPro Steps, sleep, heart rate, blood oxygen, exercise data recording, music control, female cycle, more dial and more,Dial selection, message push, daily alarm clock, photo control, weather information,Find the watch, time format, Do not disturb the mode period, turn the wrist bright screen :
✦ :
✦ Package Include:
✦ 1x Smart Watch :
✦ 1x Specification :
✦ 1x USB cable :

Слични производи во категоријата