• Со попуст
  • Неодамнешно
Комплет за чистење оџаци Комплет За Четки За Четки За Оџаци, Четка За Четки За Четки За Четки За Четки За Четки За Камин За Чистење Метла За Оџаци, Содржи 6/9/12/15/18 Парч?

Комплет за чистење оџаци Комплет За Четки За Четки За Оџаци, Четка За Четки За Четки За Четки За Четки За Четки За Камин За Чистење Метла За

 
DEN 1086.40

Количината на стоката
Това е достапна

Удобна и брза инсталација : Лесна за склопување и расклопување и можете да поврзете повеќе прачки за да го зголемите вашиот опсег Прачките се флексибилни и можат совршено да дојдат низ овие тврди свиоци на оџакот. Погоден за метални лифтови и оџаци од тули со различни дијаметри и форми. Ефикасно чистење : овој сет на четки се состои од вкупно 6/9/12/15/18 најлонски прачки, 1 глава на четка. Прачката е долга 41 см / 61 см, лесна за расклопување и склопување. Во споредба со конвенционалното чистење, моќното чистење може да отстрани повеќе нечистотија и ракувањето со сите лабораториски патувања и облоги од нерѓосувачки челик е многу понежно. Примена на ширина : може да се користи со електрична вежба (не е вклучена). Со помош на голема ротациона сила, влакната можат да ги отстранат дури и тврдоглавите наслаги во каминот или оџакот. Спречува пожари од чад. Исчистете ја шпоретот сами и заштедете пари. Заштитете го семејството пред катастрофите држете влакненца и други честички од затнување на нивниот фен. Избегнувајте прегревање на машината за сушење и со тоа опасност од пожар. Заштитете ја безбедноста на вашето семејство и вашиот дом. Употреба на производот : производот се користи за чистење на различни цевки, камини, оџаци, отпечатоци, сушари итн. Сите хигиенски проблеми се решаваат. Сет За Шипки За Четки За Оџаци, Четка За Четки За Четки За Четки За Четки За Камин За Чистење Метла За Оџаци, Содржи 6/9/12/15/18 Парче Флексибилни Прачки 1. Различни функции : може да се користи како четка за камин, четка за чистење на внатрешниот ѕид на цевката за сушење итн. Вметнете нишка со индивидуален игла, нема игра во секоја насока на ротација. Лесен за употреба : овој професионален комплет за чистење за вентилации за сушење може да се користи со или без машина за дупчење.Како да се користи : Чекор 1 : Поврзете ги прачките една по друга.Чекор 2 : Закачете ја влакната со прачки;Чекор 3 : Ставете ја четката во каминот;Чекор 4 : Лизнете го столбот во каминот.


Клучни карактеристики

Material:
Nylon
Pollings (single):
approx. 410 mm / 610 mm
Brush head diameter:
approx. 100 mm
Package contents:
1 x dryer tube cleaning set.:
6/9/12/15/18 x Flexible rods:
Warm prompt:
Only the above list is included. The other products in the picture show only as they are used.:
NOTICE:
1. A drill can be attached to the brush / rod for a more effective cleaning arrangement.:
2nd turning brush / linkage only clockwise. Reversing the direction can cause the brush head or the rod (s) to separate inside the conduit.:
3. Never force the brush / linkage through the channel If jammed pulls assembly of narrowed area a few inches (still turn clockwise), then slowly push forward.:
chimney sweep kit cleaning extends up to 30 feet cleaner tools system with brush 9 flexible rods dryer duct 2-in-1 fireplace drier vent lint sweeping drill attachment synthetic head rod remover dry long nylon rotary drive kits reusable 18 ft :

Слични производи во категоријата