• Со попуст
  • Неодамнешно
ГЛОГЛОУ Бебе Продолжување Нога Педалата, 21см Поддршка Дете Бебе Шетач Потпирач За Нозе За Yoya/VOVO Pushchair

ГЛОГЛОУ Бебе Продолжување Нога Педалата, 21см Поддршка Дете Бебе Шетач Потпирач За Нозе За Yoya/VOVO Pushchair

 
DEN 3.33

Количината на стоката
Това е достапна

Лесен за инсталирање и отстранување, удобен за употреба Овој потпирач за нозе ја издолжува количката за 21 см, обезбедувајќи му на вашето бебе поудобна средина за спиење и седење. Многу практично, погодно за колички од ист модел како И ЗА ЈОЈА/ВОВО. Усвојува силна ткаенина од оксфорд, дише, отпорна на абење и издржлива во употреба. Прилагодливи 3 брзини за да изберете како што му треба на вашето бебе, тип на држење на стапалото и тип на продолжување, тип против паѓање. Лесен за инсталирање и отстранување, удобен за употреба. Овој потпирач за нозе ја издолжува количката за 21 см, обезбедувајќи му на вашето бебе поудобна средина за спиење и седење. Многу практично, погодно за колички од ист модел како И ЗА ЈОЈА/ВОВО. Усвојува силна ткаенина од оксфорд, дише, отпорна на абење и издржлива во употреба. Прилагодливи 3 брзини за да изберете како што му треба на вашето бебе, тип на држење на стапалото и тип на продолжување, тип против паѓање. Карактеристики : Усвојува силна ткаенина од оксфорд, дише, отпорна на абење и издржлива во употреба. Овој потпирач за нозе ја издолжува количката за 14 см, обезбедувајќи му на вашето бебе поудобна средина за спиење и седење. Прилагодливи 3 брзини за да изберете како што му треба на вашето бебе, тип на држење на стапалото и тип на продолжување, тип против паѓање.


Клучни карактеристики

Condition:
100% Brand New
Material:
Oxford Cloth, Plastic
Color:
Black, Gray
Size:
approx. 32 x 21cm/12.6 x 8.27in
Weight:
approx. 350g/12.35oz
Package Included:
1 x Stroller Footrest:
Note:
1. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard.:
2. Please allow 0~1 inch error due to manual measurement. Thanks for your understanding. 3. Please confirm whether the stroller model matches our description before ordering. :

Слични производи во категоријата