• Со попуст
  • Неодамнешно
Аквариумска Воздушна Пумпа За Аквариум, Воздушна Пумпа За Аквариум, Меур За Рибен Воздух, Хидропонски Аератор За Кислород, Со Цевки За Авиокомпанија, Воздушен Каме?

Аквариумска Воздушна Пумпа За Аквариум, Воздушна Пумпа За Аквариум, Меур За Рибен Воздух, Хидропонски Аератор За Кислород, Со Цевки За

 
DEN 1.00

Количината на стоката
Това е достапна

Малата воздушна пумпа за аквариуми до 20 Литри; Димензија : 4х2, 75х1, 5 инчи Тивко и Стабилно : 4 гумени стапала го спречуваат да се лизга наоколу за дополнително да ја намали бучавата. Одлично е да се работи со мал воздушен камен, филтер за сунѓер, декорација на воздушни меури или други украси од меурчиња за мал резервоар за риби/ракчиња или хидропонски систем. Доволна Аерација : извлекува убав конзистентен проток на меурчиња низ кои рибите пливаат и ја одржува водата оксигенирана. Комплетен Комплет За Воздушна Пумпа За Аквариум : 1x Воздушна Пумпа, Цевки од 1x 3.3 стапки, Воздушен Камен Од 1x 1", Вентил за Проверка 1x. Карактеристики : малата воздушна пумпа за аквариум испушта убав конзистентен проток на меурчиња низ кои рибите пливаат и ја одржува водата оксигенирана. Оваа воздушна пумпа за нано риба работи со мал филтер за сунѓер, воздушен диск или мала декорација на меурчиња воздушната пумпа за мини резервоар за риби создава постојан проток на воздух за мал резервоар за бета, мрестилиште за ракчиња со саламура и мало хидропонично поставување 4 гумени стапки на дното чувајте го од лизгање наоколу за дополнително да ја намалите бучавата.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата