• Со попуст
  • Неодамнешно
Обетки што висат држач за обетки на обетки, висечки обетки Организатор обетка обетка држач за декоративна форма на дијамантска решетка со куки за ѓердани нараквиц?

Обетки што висат држач за обетки на обетки, висечки обетки Организатор обетка обетка држач за декоративна форма на дијамантска решетка

 
DEN 204.64

Количината на стоката
Това е достапна

Одличен подарок за собирање и прикажување на вашата глава и накит на закачалката, ја прави вашата соба во уредна Складирање на секакви клипови со алигатор, привремени клипови, лакови за коса, висина и ѓердан. Исто така убав додаток за украсување на просторијата и убави подароци за девојчиња или пријатели. Природен материјал, дрво од дрво, додавање слатка и свежина, може да го користи со доверба. Помогнете да ги одржувате убавите лакови на екранот и лесно да останете организирани за лесно облекување. Одличен подарок за собирање и прикажување на вашата глава и накит на закачалката, ја прави вашата соба во уредна. Складирање на секакви клипови со алигатор, привремени клипови, лакови за коса, висина и ѓердан. Исто така убав додаток за украсување на просторијата и убави подароци за девојчиња или пријатели. Природен материјал, дрво од дрво, додавање слатка и свежина, може да го користи со доверба. Помогнете да ги одржувате убавите лакови на екранот и лесно да останете организирани за лесно облекување. Опис Ова е приврзок за држач за клип за коса, кој е изработен од врвно дрво и мрежен материјал, може да ви служи долго време.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата