• Со попуст
  • Неодамнешно
Фултон &засилувач; Бршлен Премиум Бебе И Дете Топката Јама | Лесно Да Се Исчисти Меморија Пена Топката Јама Направена Со Нетоксични Материјали | Издржливи Топката Ј?

Фултон &засилувач; Бршлен Премиум Бебе И Дете Топката Јама | Лесно Да Се Исчисти Меморија Пена Топката Јама Направена Со Нетоксични Материјали

 
DEN 912.00

Количината на стоката
Това е достапна

РАЗВОЈНА ИГРА : нашата висококвалитетна топчеста јама за бебиња, мали деца и деца е совршена за помагање на малите да ги зајакнат мускулите, да ја поттикнат кооперативната игра и да развијат фини моторни вештини Оваа мека игра пена топката јама, исто така, може да биде од корист за децата со сензорни нарушувања преку создавање и стимулирачка и смирувачка средина. ВИСОКОКВАЛИТЕТНА ТОПЧЕСТА ЈАМА : Нашата луксузна јама за мали деца и бебиња е направена од висококвалитетна мемориска пена со дебелина од два инчи, која не е лесно деформирана. Оваа јама од пена е покриена со мек кадифен материјал, што создава мека и спасувачка средина за децата. Оваа топчеста јама за мали деца 1-3 е и КЗК и СЕ сертифицирани. ПРЕКРАСНО ДИЗАЈНИРАНА : оваа премиум јама за меки топки не е само забавна за децата, туку е и убав акцентен декор за вашата куќа. Нашата премиум кадифена јама за мали и бебешки топки е 35,5" дијаметар x 11,8" висина и се вклопува до 500 пластични топчиња од 2,4 инчи (топчињата не се вклучени). Оваа јама за топки се препорачува за деца од 1 година и нагоре и е одличен додаток на секоја теретана за мека игра во затворен простор. ЛЕСНО ЗА ЧИСТЕЊЕ и ОДРЖУВАЊЕ : нема потреба да се грижите за излевање и дамки на јамите за топки на вашите деца.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата