• Со попуст
  • Неодамнешно
215 мапи за притискање на иглички за палење на палецот за палецот за календарот за календари со wallидови од плута -Дома канцелариски занаетчиски проекти тешки пласти?

215 мапи за притискање на иглички за палење на палецот за палецот за календарот за календари со wallидови од плута -Дома канцелариски

 
DEN 3.33

Количината на стоката
Това е достапна

Останете организирани и разнобојни со 215 пинови за притискање во боја Овие 1-инчни високи и 2 мм дебели, остри челични иглички палецот се совршени за билтени, уметнички проекти и секојдневна употреба, обезбедувајќи вашите важни белешки и трудови се безбедно. Овие разноврсни мапи за мапи се идеални за безбедно висат широк спектар на предмети, како што се мапи за патувања, постери, уметнички дела, таписерии, белешки, фотографии и многу повеќе. Пиновите на мапите можат да се користат на различни површини, вклучувајќи пена, табла за мапи, плоча од плута и wallsидови на кабини. Нашите издржливи и компактни иглички за притискање имаат мазни пластични глави што го олеснуваат да ги загрозувате вашите материјали без да се грижите за остри челични точки што им штетат на вашите раце. Со нивниот дизајн за корисниците, овие иглички се совршени за различни апликации. Нашиот пакет вклучува 215 висококвалитетни мапи за мапи со шармантни мали тркалезни топки на врвот. Овие пакувања доаѓаат во мал случај за чистење на контејнери, што го олеснува одржувањето на вашата работна површина или фиоката за биро.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата