• Со попуст
  • Неодамнешно
Прицврстување На Машината ЗА Кабел Со ЛАТ Бар, Ротирачка Права Лента Со Куки, Нелизгачки Рачки Со Текстура Што Не Се Лизгаат за Трицепс, Кадрици На Бицепс, Тренинзи ?

Прицврстување На Машината ЗА Кабел Со ЛАТ Бар, Ротирачка Права Лента Со Куки, Нелизгачки Рачки Со Текстура Што Не Се Лизгаат

 
DEN 0.67

Количината на стоката
Това е достапна

●Изработен Од Тежок Челик●совршен додаток за кабелска машина за бар за кревање екстремни количини на тежина на вашата мулти теретана или кабелска машина ●Дизајнот против лизгање го намалува заморот на дланката, рачката за да го зголеми ефектот на тренинг и да спречи случајно лизгање додека вежбате. ●Лесен за употреба ● рачката на веслачот е лесна и лесна за носење. Тоа е универзален кабелски додаток за салата : може да се користи со разновидна опрема за кревање тегови. ●Ergономски Дизајн ● должината И тежината дизајнирани според европскиот облик на телото и обичајот се погодни и за мажи и за жени. Додека вежбате ефикасно, може да избегне и повреди поради несоодветна опрема. ●Вежба За Целото Тело●Одлично прицврстување на кабелот за влечење за функционална обука како што се трицепсни притисоци, прави кадрици на шипки, седечки редови, исправени редови, плус повеќе. Овозможува неограничено движење за салата за домашна канцеларија. Овој додаток за повеќе теретани е совршен за тренирање на грбот, рацете и горниот дел од телото. Задолжителна приврзаност за сите повеќе спортски сали и кабелски машини!Карактеристики - оваа фитнес количка е лесна и лесна за носење и складирање.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата