• Со попуст
  • Неодамнешно
ЛАШВЈУ Трепки Кластери 144 Парчиња Кластер Трепки САМ Кластер Екстензии На Трепки Мега Волумен Еднократно Индивидуални Трепки Јачина На Кластерот Изгледа Супер Те?

ЛАШВЈУ Трепки Кластери 144 Парчиња Кластер Трепки САМ Кластер Екстензии На Трепки Мега Волумен Еднократно Индивидуални Трепки Јачина На

 
DEN 271.84

Количината на стоката
Това е достапна

①РАЗЛИЧНИ СТИЛОВИ и ДОЛЖИНИ ОДЛУЧИЈА ЗА ВАС ПРИРОДНИ и волуменсо 4 должини од 10мм до 16мм, В/Д/Д+ Навивам,можете да вежбате неколку пати за да најдете разни стилови на трепките. Премиум пмма кутија заштитете ги вашите кластери многу добро. ●СУПЕР МЕКИ И ПРЕМИУМ ВЛАКНА-УЛТРА ФИНИ КЛАСТЕРИ за ТРЕПКИ со ЛЕНТИ за ТРЕПКИ ● ова се најмеките и најмеките кластери за трепки некогаш дизајнирани, со тенка фина лента за трепки и врвни влакна што ви овозможуваат да создадете беспрекорен изглед на продолжување на трепките и да ги носите удобно цел ден и цела ноќ! 0,1 мм суперфин бенд, го прави многу лесно да имате природен изглед на продолжување на трепките или јачината на звукот, исто така, не можете ни да го почувствувате тоа!. ●ПОВЕЌЕ ТРЕПКИ ВО ДОБРА ВРЕДНОСТ●поставивме 70us и 144 кластери со две големини на овие слатки трепки за да ги однесете дома. Секој кластер трепките можат да бидат еднократно до 10 пати. Секој кластер трепките можат да бидат еднократно до 10 пати. Дојдете и придружете се ВО САМОСТОЈНО патување со трепки!. ●ПОВЕЌЕ ТРЕПКИ ВО ДОБРА ВРЕДНОСТ●поставивме 70us и 144 кластери со две големини на овие слатки трепки за да ги однесете дома.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата