• Со попуст
  • Неодамнешно
Магнети За Дискови plplaaoo, 10 парчиња Супер Силни Неодимиумски Магнети, Магнети За Занаети, Магнет За Мали Цилиндри, Супер Силен Магнет За Ретки Метали, За Занаети, Сам?

Магнети За Дискови plplaaoo, 10 парчиња Супер Силни Неодимиумски Магнети, Магнети За Занаети, Магнет За Мали Цилиндри, Супер Силен Магнет За

 
DEN 726.40

Количината на стоката
Това е достапна

●Силен Магнет●тешките неодимиумски магнети имаат супер силен магнетизам, а тркалезниот дизајн е мал и компактен, има широк спектар на апликации Нашиот магнет има подобра сила на привлекување и повеќе магнетна сила од обичните магнети и може да се користи долго време без да падне. ①Подобар Дизајн Со исклучителна обработка, галванизацијата со 3 слоја го прави изгледот на магнетот сјаен и светол, можете да ги користите со доверба. Три слоја галванизација заедно со тркалезна форма го прават магнетот исто така практична декорација. Издржлив долготраен сјај. ●Практично За Употреба Без ознаки Или дамки додека се вадите од металната табла или ѕидот. Идеален како магнетни магнети за фрижидер, иглички за туркање, магнети за бела табла, магнети за суво бришење, магнети за карти итн. ●Лесно Носење Е Дизајнирано Да има мала тежина и компактна големина, може да се чува и носи за внатрешна и надворешна употреба. Вклучувајќи 10 парчиња мини мали тркалезни магнети, со дијаметар од 17 мм и дебелина од 2 мм, доволна количина за лесна употреба и замена. ●Широк Спектар На Примена ● овие магнети може да се користат со два за подобро организирање на вашите алатки, погодни за канцеларија, кујна, магацин, работилница и самостојно изработка итн.


Клучни карактеристики

Item Type:
 Super Strong Neodymium Magnets
Material:
 Neodymium
Package List:
100 x Super Strong Neodymium Magnet
Note:
Round magnets are very fragile and should not collide with other metal objects (including another magnet), so be careful when trying to separate them!

Слични производи во категоријата