• Со попуст
  • Неодамнешно
Кабел за далечински управувач SupVox: Безбедносен кабел за заклучување далечински управувач на далечински управувач Никогаш не губете далечински управувач со далеч?

Кабел за далечински управувач SupVox: Безбедносен кабел за заклучување далечински управувач на далечински управувач Никогаш не губете

 
DEN 257.44

Количината на стоката
Това е достапна

90% памук/10% рајон Тој е во стабилни карактеристики, високи перформанси и е во голема сигурност, едноставна, лесна за инсталирање. Солиден и лесен за употреба, тоа е анти-изгубено јаже со далечински управувач, долга до 100 см. Мала во големина, може да се инсталира каде и да сакате, едноставна и разноврсна. Дома, хотел, училиште, ресторан до загуба на разни далечински управувачи, како и употреба на изложбен салон за мобилни телефони и таблети. Исклучителна изработка, разумна структура, професионална и практична, може да ви донесе погодност. Опис Овој далечински управувач е направен од врвен материјал, кој може да издржи долготрајна употреба. Се одликува со пластичен материјал, кој има голема издржливост, не е лесен за деформирање. Fine workmanship, ensures practicality.Features-Color : White-Material : Plastic-Size : 29.39in- Small in size, can be installed anywhere you want, simple and versatile.- home, хотел, училиште, ресторан до губење на разни далечински управувачи, како и употреба на изложбен салон за мобилни телефони и таблети. структура, професионална и практична, може да ви донесе погодност.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата