• Со попуст
  • Неодамнешно
Возрасни 1pc Божиќ Симпатична Цртан Филм Клаус Јава Ирваси Санки Среќен Божиќ Половина Лице_mask_mask_masks Памук Ветроупорен Анти Еднократно Удобно Дише Балаклава За Жен?

Возрасни 1pc Божиќ Симпатична Цртан Филм Клаус Јава Ирваси Санки Среќен Божиќ Половина Лице_mask_mask_masks Памук Ветроупорен Анти Еднократно

 
DEN 0.67

Количината на стоката
Това е достапна

Памучна мешавина Затворање на бравата. Опис на материјалот 100% Големина На Полиестер (Полиестер) : 16х13см/6, 3х5, 1. 3д Печатен Дизајн, Перат и Еднократно, Долгорочно Перење не Се Деформира. Оваа покривка Против Прашина Е Идеална И За Жени и За Мажи, Момчиња и Девојчиња, Погодна за Возење Велосипед, Кампување, Трчање,Патување,Качување и Секојдневна Употреба.Заштитете Ве Од Магла,Магла,Издувни Гасови Од Возилото,Пасивно Пушење Итн. Комплетот за маска за лице е изработен од ребрести памучни врзувања низ горниот, долниот и ушните дупки обезбедуваат удобно целодневно носење. Одличен Подарок За Вашите Деца, Семејства, Пријатели, Погоден За Пролет, Лето, Aut И Зима. Материјал : висококвалитетни концентрации На Полиестерски Влакна кои надминуваат 10 пати повеќе ОД пел/ОЕЛ И други применливи владини регулативи. Метод На Чистење : 1.5 филтер не може да се исчисти, укажуваат на тоа да го замени еднаш неделно. Чистете со неутрален детергент. Користете Ограничувања : 1.Овој капак не снабдува кислород.Do не користете кога концентрациите на загадувачи се веднаш опасни за животот и здравјето, се непознати или применливи владини прописи.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата