• Со попуст
  • Неодамнешно
Алатки за клучници за прскање на главата на главата, не'рѓосувачки челик Pro, најбрзо алатка за поправка и прилагодување на замена за отстранување без копање без хао?

Алатки за клучници за прскање на главата на главата, не'рѓосувачки челик Pro, најбрзо алатка за поправка и прилагодување на замена

 
DEN 3.00

Количината на стоката
Това е достапна

Не'рѓосувачки челик Pro модел направен за професионалци за наводнување, алатки за прскање, дизајнирани специјално за сите големини и сите брендови на глави на роторот, глави за спреј и тегла врвни вентили до 4,75 "во дијаметар Загарантирана за живот. Мултифункционална, аголна вилица за полесен пристап и прецизен зафат , Надворешни заби на вилицата за екстракција на главата за спреј и ротор, компатибилна со Хантер, Винобер, Креин, Орбит, Нелсон, Торо, Времематик, Иритрол, Потпис и сите други брендови. Крајните заби ангажираат перки за капаче за прскање за тело или капаче и црево отстранување без копање без копање без копање без копање без копање без копање без копање без копа . Лесно кревајте глави или претворете се во капе. Упатства : Свртете се бавно и лесно да ја отстраните целата глава со телото. Свртете брзо за да го испукате капачето лабаво за да ги отстраните само капачињата и цревата. Нагоре за лесно прилагодување на млазниците, интегрирани алатки за повлекување на роторот и спреј. Одлично за инсталирање и поставување глави. Заменете ги и прилагодете ги главите брзо ~ Копајте помалку без оштетување на тревата ~ 304 не'рѓосувачки челик ~ Погледнете ги сите наши алатки во алатките за тастатура ~ алатки за тастатура за патентирани производи за патентирани производи . Не'рѓосувачки челик Pro модел направен за професионалци за наводнување, алатки за прскање, дизајнирани специјално за сите големини и сите брендови на глави на роторот, глави за спреј и тегла врвни вентили до 4,75 "во дијаметар. Загарантирана за живот. Мултифункционална, аголна вилица за полесен пристап и прецизен зафат , Надворешни заби на вилицата за екстракција на главата за спреј и ротор, компатибилна со Хантер, Винобер, Креин, Орбит, Нелсон, Торо, Времематик, Иритрол, Потпис и сите други брендови. Крајните заби ангажираат перки за капаче за прскање за тело или капаче и црево отстранување без копање без копање без копање без копање без копање без копање без копање без копа .


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата