• Со попуст
  • Неодамнешно
10 парчиња 1/4 Инчен Адаптер За Држач За Ладни Чевли И Комплет За Адаптер За Блиц За Топли Чевли ЗА Опрема ЗА КАМЕРА DSLR, Држачи За Чевли За Блиц На Камерата За Лесен Ста?

10 парчиња 1/4 Инчен Адаптер За Држач За Ладни Чевли И Комплет За Адаптер За Блиц За Топли Чевли ЗА Опрема ЗА КАМЕРА DSLR, Држачи

 
DEN 1558.40

Количината на стоката
Това е достапна

Овие топла чевли адаптер е направен од алуминиумска легура, а површината е испрскана со пластика, која е издржлива и отпорна на абење, нејзината нишка е универзална 1/4 инчи Нанесете на : 1/4 инчен адаптер за завртки може да се примени за монтирање на вашиот микрофон, LED светло, монитор, DSLR, камера или дигитална камера или прилагодете што било друго што има сад 1/4-20. Лесен за употреба : овој издржлив адаптер за топла чевли од 1/4 инчи овозможува инсталирање на сите уреди со стандардна дупка за завртки од 1/4 инчи на отворот за топла чевли со блиц и вклучува 2 прилагодливи навртки; долната плоча безбедно се вклопува во жешкиот чевел НА dslr/SLR камерата и цврсто се завртува надолу, а горниот болт потоа се вклопува во дупката на стативот на задниот дел од дигиталниот рекордер и исто така цврсто се навртува надолу. Едноставна инсталација : затегнувачките копчиња се отвораат на максимум 22 мм до точката на аголот, се вклопуваат во повеќето апаратури DSLR со чинија за чевли. Широко применливи : тие се идеални за прикачување рекордер за зумирање, камера, микрофони, дигитална камера, спортска видео камера, опрема ЗА камера DSLR, лцд монитор, дв монитор, LED светла, блиц светла, паметен телефон и многу повеќе.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата