• Со попуст
  • Неодамнешно
Безбедна Кутија, Мини Симулација Книга Безбедно Складирање Кутија Пари Пари Пари Накит Безбедност Заклучување Случај со 2 Клучеви И Речник Стил За Домашна Канцела?

Безбедна Кутија, Мини Симулација Книга Безбедно Складирање Кутија Пари Пари Пари Накит Безбедност Заклучување Случај со 2 Клучеви И

 
DEN 1.00

Количината на стоката
Това е достапна

[Добра Изработка] - Исклучителна изработка, сигурен квалитет, може да им се даде на децата како случај за заштеда на пари [Уникатен Стил] - безбедна кутија За мини книги, користејќи изглед на симулациски книги, добро прикривање, не е лесно да се најде. [Материјал Од Нерѓосувачки Челик] - Изработен од висококвалитетни материјали, со лагер од нерѓосувачки челик, цврст и издржлив, долг работен век. [Удобен За Употреба] - Опремен со висококвалитетна брава, со два клуча, многу е погодно да се земат работите. [Применливо] - Многу погодно за заштеда на монети, банкарски картички, ЛИЧНА карта и други скапоцени items предмети.Отворена книга за откривање на таен простор за складирање,совршен за дома, канцеларија, училиште, патување. Мини книга безбедна кутија, користејќи изглед на симулациски книги, добро прикривање, не е лесно да се најде. Изработени од висококвалитетни материјали, со лагер од нерѓосувачки челик, силен и издржлив, долг работен век. Опремен со висококвалитетна брава, со два клуча, многу е погодно да се земат работите. Исклучителна изработка, сигурен квалитет, може да им се даде на децата како случај за заштеда на пари.


Клучни карактеристики

Item Type:
Safe Box
Material:
Metal, Stainless Steel
Product Style:
Key Type
Weight:
approx. 272 g/9.6 oz
Package Size:
approx. 15*13*12 cm/5.9*5.1*4.7 inch
Product Function:
Used for saving coins, bank cards and other precious personal items.
Package List:
1 x Safe Box:
1 x Instruction Manual:
2 x Keys:
Note:
Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard.

Слични производи во категоријата