• Со попуст
  • Неодамнешно
САНО Корпи За Замрзнување Корпа За Складирање Жица За Замрзнување, Корпи За Замрзнување Корпи За Складирање Храна На Организаторот, Корпи За Замрзнување На Металн?

САНО Корпи За Замрзнување Корпа За Складирање Жица За Замрзнување, Корпи За Замрзнување Корпи За Складирање Храна На Организаторот, Корпи

 
DEN 3.00

Количината на стоката
Това е достапна

Мери приближно 15,7" Л х 7,9" В х 5,1 " Ч Модерен стил инспириран од фарма — Прекрасно ја надополнува рустикалната, фарма, гроздобер ретро и излитениот шик декор на домот ПОВЕЌЕНАМЕНСКО СКЛАДИРАЊЕ-Одлично За книги, списанија, играчки, ќебиња, постелнина, крпи, тоалети за бања/спа, потреби за перење, занаетчиски материјали, додатоци — Божиќна/празнична корпа за подароци, суви производи, закуски, супи, конзервирана стока, пакети за зачини/вкус и многу други кујнски оставата, чајната кујна. ЕДНОСТАВНА НЕГА : големината На Производот е 14" l x 11"W x 6" H Изработена Од издржливи и цврсти материјали, безбедна за храна, лесна за нега-исчистете со благ сапун и вода, Не мијте во машината за перење и машината за миење садови, поставената постава на жичаната корпа е водоотпорна-секој вид истурање течност може лесно да се избрише и исчисти. Ние само сакаме да создадеме уредна домашна средина за вас. ЗАШТЕДЕТЕ ПРОСТОР : кошницата со жичана мрежа од фарма ги одржува вашите лавици за складирање храна и кујнски шалтери организирани и повеќе неуредни. Може да ви заштеди многу простор и да го чува во фрижидер, замрзнувач, ормар, шкаф, оставата, чајната кујна или просторот за фиоки во најголема мера.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата