• Со попуст
  • Неодамнешно
КУЛ автоматско Молив основно училиште ученици 0.7 анти-кршење јадро автоматско пенкало 0.5 корекција зафат молив

КУЛ автоматско Молив основно училиште ученици 0.7 анти-кршење јадро автоматско пенкало 0.5 корекција зафат молив

 
DEN 2.00

Количината на стоката
Това е достапна

Погоден за 0,5 оловно јадро, мазно јадро и јасен ракопис Вградена подлога за перница под притисок, така што не е лесно да се скрши јадрото. Гарантирано ќе ви даде конзистентни перформанси при скицирање, цртање, тестирање, столарија или изработка. Погонски моливи, моливи погодни за пишување, сликање, скицирање и уметнички проекти. Може да се користи во канцеларија, училница, дом и други за да се задоволат вашите различни потреби. Погоден за 0,5 оловно јадро, мазно јадро и јасен ракопис. Вградена подлога за перница под притисок, така што не е лесно да се скрши јадрото. Гарантирано ќе ви даде конзистентни перформанси при скицирање, цртање, тестирање, столарија или изработка. Погонски моливи, моливи погодни за пишување, сликање, скицирање и уметнички проекти. Може да се користи во канцеларија, училница, дом и други за да се задоволат вашите различни потреби. Погоден за 0,5 оловно јадро, мазно јадро и јасен ракопис вградена подлога за перница под притисок, така што не е лесно да се скрши јадрото.Гарантирано ќе ви даде конзистентни перформанси при скицирање, цртање, тестирање, столарија или изработка.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата