• Со попуст
  • Неодамнешно
УПКОХ 50 Парчиња Хартија Садови За Храна За Еднократна Употреба Црвена И Бела Карирана Хартија Чамци За Храна Брза Храна Картон Корпа За Чамци За Забави Саеми Излет?

УПКОХ 50 Парчиња Хартија Садови За Храна За Еднократна Употреба Црвена И Бела Карирана Хартија Чамци За Храна Брза Храна Картон Корпа

 
DEN 208.96

Количината на стоката
Това е достапна

Производите за еднократна употреба совршено се вкрстуваат, похигиенски за употреба Одлично за лична употреба подготвување ручек, вечера или закуски за семејни настани. Целиот изглед дизајн на хартија брод е едноставен и убав, природна боја. Изградени од премиум материјал, што значи дека се безбедни за сервирање храна. Прекрасен гаџет за храна за дома, забава, ресторан, угостителство и така натаму. Опис Ова Е премиум послужавник за закуски, дизајн за еднократна употреба, попрактичен. Совршен за чување кнедли, сашими и друг десерт. Погоден за ресторани, хотели, специјални забави и семејни вечери. Има едноставен дизајн, но многу практичен во употреба, ви носи многу погодност. Карактеристики-Боја : Црвена/ - Материјал : Хартија/ - Големина : 14, 50Х12, 50Х4, 00см; 5, 70Х4, 91Х1, 57 инчи/ - носивост : 1/ - Прекрасен гаџет за храна за дома, забава, ресторан, угостителство и така натаму.- Производи за еднократна употреба совршено крст, повеќе хигиенски за употреба.- Целиот изглед дизајн на хартија брод е едноставен и убав, природна боја.- Одлично за лична употреба подготвување ручек, вечера или закуски за семејни настани.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата