• Со попуст
  • Неодамнешно
Lurrose LAMP нијанси Плетирана сенка на ламбата Симпатична ламба сенка странична плит основна ламба сенка јапонски стил плетен лабав ламба во форма на ламба, корејска п?

Lurrose LAMP нијанси Плетирана сенка на ламбата Симпатична ламба сенка странична плит основна ламба сенка јапонски стил плетен лабав ламба во

 
DEN 3.33

Количината на стоката
Това е достапна

Широко во личен дом, хотел, дневна соба, хотел, студија и многу повеќе Дизајн на стегање, лесен за инсталирање, не е лесно да се грижите за некомпатибилен штекер за светлина. Тоа е погодно за таванска ламба, wallидна ламба, ламба покрај креветот и многу повеќе, мултифункционални и цврсти. Извонредната изработка, разумен дизајн, стабилен и практичен, ќе ви донесе добро користење на искуство. Одличен ефект, може да помогне да се задржи сијалицата да не се правди. Широко во личен дом, хотел, дневна соба, хотел, студија и многу повеќе. Дизајн на стегање, лесен за инсталирање, не е лесно да се грижите за некомпатибилен штекер за светлина. Тоа е погодно за таванска ламба, wallидна ламба, ламба покрај креветот и многу повеќе, мултифункционални и цврсти. Извонредната изработка, разумен дизајн, стабилен и практичен, ќе ви донесе добро користење на искуство. Одличен ефект, може да помогне да се задржи сијалицата да не се правди. Опис ОВДЕ барате професионална и таванска сенка на ламбата, тогаш вашето истражување е завршено овде. Тоа е затоа што нашиот производ може да ја задоволи вашата потреба.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата