• Со попуст
  • Неодамнешно
10g пајлети Дејзи цвет лабави секвенци за занаетчиски додатоци за шиење облека DIY конфети за бегство декор 10мм, свежо зелено

10g пајлети Дејзи цвет лабави секвенци за занаетчиски додатоци за шиење облека DIY конфети за бегство декор 10мм, свежо зелено

 
DEN 1.00

Количината на стоката
Това е достапна

Широко апликации : Sequins на уметноста на ноктите не само што може да се применат на природни или уметнички нокти, туку и погодни за изработка на смола, мобилен телефон, правење картички, покани за венчавки, коверти, обележувачи, итн Можете исто така да ги примените заштитените нокти за сјај за усни , очите, лицето, косата и телото за да ви дадат повеќе сјајни ефекти. Лесен за употреба и долготраен : Сјајот на ноктите е лесен за примена на природни или вештачки нокти, професионалните или почетниците и маникиристите ќе бидат лесно да се користат, што може да се комбинира со сите UV гел лак за нокти и сите прашоци за нокти. Висок квалитет : Овие сјајни нокти се изработени од квалитетен пластичен материјал, мала големина и лесен, издржлив за употреба, тие се безопасни за вашите нокти, можете да го користите без грижа. Додатоци за Nail DIY : Овие сјајни сјајни за нокти за уметност на ноктите можат да ги задоволат вашите потреби за декорација и DIY. Декорациите за нокти се вклопуваат и за професионална употреба или домашна употреба. Совршен подарок : Конфети за ноктите е најдобриот подарок за вашите женски пријатели, мајка ти, вашата сопруга. Поставени декорации за сјајни нокти, се одлични за украсите на ноктите и ноктите. Совршен за домашна употреба и салон за нокти. Широко апликации : Sequins на уметноста на ноктите не само што може да се применат на природни или уметнички нокти, туку и погодни за изработка на смола, мобилен телефон, правење картички, покани за венчавки, коверти, обележувачи, итн. Можете исто така да ги примените заштитените нокти за сјај за усни , очите, лицето, косата и телото за да ви дадат повеќе сјајни ефекти. Лесен за употреба и долготраен : Сјајот на ноктите е лесен за примена на природни или вештачки нокти, професионалните или почетниците и маникиристите ќе бидат лесно да се користат, што може да се комбинира со сите UV гел лак за нокти и сите прашоци за нокти.


Клучни карактеристики

6-20mm:
Material:
PVC
Thickness:
0.5mm
Use:
Bags
Use:
Garment
Use:
Nail Art
Use:
Shoes
Feature:
Abrasion Resistance
Feature:
Non-Distortion
Feature:
Eco-Friendly
Great for Nails, Makeup and DIY crafts :
This nail art sequins are good to bulk up your manicure collections, allows you to make adorning nails in fanciful designs.:
You can also apply the 3d nail art glitter under your eyes, in your face,hair and part of the body as body glitter to give you more shiny effects. :

Слични производи во категоријата