• Со попуст
  • Неодамнешно
Намалувач На Потиснувач на Бучава демерас, Стерео Филтер За Автомобил Го Подобрува Квалитетот На Звукот Максимална Издржливост Аудио Филтер Погоден За Аудио Сист?

Намалувач На Потиснувач на Бучава демерас, Стерео Филтер За Автомобил Го Подобрува Квалитетот На Звукот Максимална Издржливост

 
DEN 2.00

Количината на стоката
Това е достапна

Овој филтер за аудио напојување е погоден ЗА 12v автомобилски аудио систем, со стабилни перформанси Аудио Филтерот Е Изработен од висококвалитетни материјали за висока сигурност и максимална издржливост. Аудио Филтерот Го Подобрува квалитетот на звукот на апаратите со мала моќност како ШТО СЕ ЦД-плеери, двд-плеери итн. Аудио Филтерот Е Лесна и едноставна инсталација, не се потребни никакви сложени процедури, поудобно. Аудио Филтерот може Да Го Филтрира нередот во напојувањето и да го направи излезот на напојувањето мазен. Изработени од висококвалитетни материјали за висока сигурност и максимална издржливост. Филтрирајте го нередот во напојувањето и направете го излезот на напојувањето мазен. Го подобрува квалитетот на звукот на апаратите со мала моќност како ШТО СЕ ЦД-плеери, двд-плеери итн. Лесна и едноставна инсталација, не се потребни никакви сложени процедури, поудобно. Овој филтер за аудио напојување е погоден ЗА 12v автомобилски аудио систем, со стабилни перформанси.Спецификација : Состојба : 100% Сосема Нов Тип : Аудио Филтер За Напојување : Железна Боја : Како Што Покажаа Сликите Опрема : Погоден ЗА 12v Автомобил Аудио Систем Жици : Влез : Црвена Жица Излез : Жолта Жица Земјата : Црна Жица Пакет Листа : 1 x Аудио Филтер За Напојување.


Клучни карактеристики

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Audio Power Filter
Material:
Iron
Color:
As Pictures Shown
Fitment:
Suitable for 12V car audio system
Wiring:
Input:
Red wire
Output:
Yellow wire
Ground:
Black wire
Package List:
1 x Audio Power Filter :

Слични производи во категоријата