• Со попуст
  • Неодамнешно
АЈШНБЛА За Iphone SE 3-Та Генерација Случај 2022, Iphone SE 2020 Случај, Iphone 7/8 Случај Течен Силиконски Гел Гумен Телефон Случај, Нелизгачки Ултра Тенок Заштитен Капак, Повеќебое?

АЈШНБЛА За Iphone SE 3-Та Генерација Случај 2022, Iphone SE 2020 Случај, Iphone 7/8 Случај Течен Силиконски Гел Гумен Телефон Случај, Нелизгачки

 
DEN 95.84

Количината на стоката
Това е достапна

[КОМПАТИБИЛНИ МОДЕЛИ]овој тенок силиконски случај е совршено компатибилен со i Phone SE 2022 / i Phone SE 2020 / i Phone 8 / i Phone 7 и цврсто се вклопува над телото,копчињата и кривините, обезбедувајќи одговорен допир на телефонот и лесен за accessIt поддржува безжично полнење, така што не треба да вложувате напори за отстранување на заштитното куќиште. [ТЕЧНА СИЛИКОНСКА КУТИЈА]оваа мека футрола за i Phone SE 2022 / i Phone SE 2020 / i Phone 8 / i Phone 7 е изработена од висококвалитетен силикон,кој спречува вашиот телефон да ви се лизне од раката или да излезе од масата,мек на допир и добар стисок кога го држите. [ЛЕСНА за КОРИСТЕЊЕ]Лесната инсталација го штити и стилизира вашиот телефон со едноделен дизајн се појавува и исклучува во блиц.Ултра тенкиот и тенок дизајн го прави лесно да се лизга во џебовите и погоден за џеб.Постојат повеќе модерни бои достапни за да изберете. Лесно се совпаѓа добро со вашиот телефон од која било боја. [ЛЕСНО ЗА ЧИСТЕЊЕ]секоја прашина или нечистотија на течното силиконско куќиште може лесно да се избрише со влажни партали.Овој случај на мобилен телефон е водоотпорен. Вашиот телефон секогаш ќе остане чист и сосема нов под негова заштита. [ПРОДАЖНА УСЛУГА]без оглед на проблемите, слободно контактирајте ја нашата онлајн услуга за клиенти за да го добиете најдоброто решение за прв пат. [КОМПАТИБИЛНИ МОДЕЛИ]овој тенок силиконски случај е совршено компатибилен со i Phone SE 2022 / i Phone SE 2020 / i Phone 8 / i Phone 7 и цврсто се вклопува над телото,копчињата и кривините, обезбедувајќи одговорен допир на телефонот и лесен за access.It поддржува безжично полнење, така што не треба да вложувате напори за отстранување на заштитното куќиште.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата