• Со попуст
  • Неодамнешно
Исценета табла за клип 10 парчиња палецот на палецот, старечки старечки старечки пети прсти на прсти, ладен пакет за заштита на прсти за прсти за прсти за прсти, леде?

Исценета табла за клип 10 парчиња палецот на палецот, старечки старечки старечки пети прсти на прсти, ладен пакет за заштита на

 
DEN 352.16

Количината на стоката
Това е достапна

Леден ракав со прсти- Материјалот е безбеден и еластичен, и многу е удобно да се носи, погоден за дневно носење Обвивки за заштита од Finger. Завитката со мраз на прстите- Погодно за секој прст, погодно за вашата дневна употреба, капакот на прстите е многу безбедно и практично. Ледениот пакет за активирање на прстот- Производот е изработен од еластичен и издржлив материјал. Нашите ракави на прстите имаат добар капацитет за носење и можат да ви служат долго време. Прилагодливо завиткување на прстите- Студот може да го намали отокот, непријатноста и болката предизвикана од воспаление/повреда. Студениот пакет со прсти-може да ги стабилизира и задржи прстите и да обезбеди максимална поддршка за да се намали болката и воспалението и повторната повреда. Леден ракав со прсти- Материјалот е безбеден и еластичен, и многу е удобно да се носи, погоден за дневно носење. Обвивки за заштита од Finger. Завитката со мраз на прстите- Погодно за секој прст, погодно за вашата дневна употреба, капакот на прстите е многу безбедно и практично. Ледениот пакет за активирање на прстот- Производот е изработен од еластичен и издржлив материјал. Нашите ракави на прстите имаат добар капацитет за носење и можат да ви служат долго време. Прилагодливо завиткување на прстите- Студот може да го намали отокот, непријатноста и болката предизвикана од воспаление/повреда. Студениот пакет со прсти-може да ги стабилизира и задржи прстите и да обезбеди максимална поддршка за да се намали болката и воспалението и повторната повреда. Пакетот вклучува карактеристики на ракави од 10 x прсти -една големина одговара на повеќето прсти, како што се палецот, показалецот, средниот прст, прстенот и капакот на малиот прст.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата