• Со попуст
  • Неодамнешно
Електрична прицврстување на главата на MOP за Dyson V6/DC58/DC59/DC61/DC62 правосмукалка со отстранлив резервоар за вода, резервоар за вода, 6 парчиња влошки за ливчиња.

Електрична прицврстување на главата на MOP за Dyson V6/DC58/DC59/DC61/DC62 правосмукалка со отстранлив резервоар за вода, резервоар за вода,

 
DEN 223.84

Количината на стоката
Това е достапна

· Совршена компатибилност : Електричната прицврстување на главата на МОП е дизајниран за Dyson V6, DC58, DC59, DC61 и DC62 безжични правосмукалки Лесно за одржување и складирање - како и другите алатки компатибилни со Dyson, може да се прикачи на стапче за секунди. · Двоен ротирачки глава на четка : прицврстувањето на главата за чистење на главата, дизајнирана со 2 моќни двојни мотори со брзина на вртење од 180 r / min продолжува да се качува напред и назад и ефикасно ги отстранува дамките. И овој додаток за четка за четка за глава, исто така, може да се полира и да се восочува. · 6 крпи од моп : Користете мека фино влакна за ефикасно чистење на повеќето дамки од вода на подот. По расклопувањето, МОП може да се исчисти и повторно да се користи. И овие влошки за местење се мијат машини. · Резервоар за вода : Сплит резервоар за вода, лесен за инсталирање, лесен за контрола на водата, лесен за чистење по расклопување, чистење. · Пакет вклучуваат : 1 x глава за глава, 1 x резервоар за вода, додатоци 6 крпи од липа. · Совршена компатибилност : Електричната прицврстување на главата на МОП е дизајниран за Dyson V6, DC58, DC59, DC61 и DC62 безжични правосмукалки. Лесно за одржување и складирање - како и другите алатки компатибилни со Dyson, може да се прикачи на стапче за секунди. · Двоен ротирачки глава на четка : прицврстувањето на главата за чистење на главата, дизајнирана со 2 моќни двојни мотори со брзина на вртење од 180 r / min продолжува да се качува напред и назад и ефикасно ги отстранува дамките.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата