• Со попуст
  • Неодамнешно
Фитнес Тракер За Жени Мажи, 1,28 Инчен Паметен Часовник Со Bluetooth Повик Фотографирајте Од Далечина, Ip67 Водоотпорен Спортски Часовник Со Бројач На Чекори, Фитнес Часовн

Фитнес Тракер За Жени Мажи, 1,28 Инчен Паметен Часовник Со Bluetooth Повик Фотографирајте Од Далечина, Ip67 Водоотпорен Спортски Часовник

 
DEN 3.33

Количината на стоката
Това е достапна

Репродукција на музика : вградено складирање НА 8 GB, може да складира околу 1000 песни Поддржете го часовникот да пушта музика локално, изберете песни од менито и поврзете Се Со Bluetooth за да пуштате музика од мобилни телефони. Bluetooth повик : кога мобилниот телефон повици, тоа ќе се турка на часовникот во времето, и можете да го одговорите во еден чекор, ослободете ги рацете во секое време, насекаде за да одговорите поефикасно. Лесно може да се решат различни животни сценарија. Сеопфатна здравствена заштита : новата генерација сензори усвојува високопрецизен алгоритам за постабилно и попрецизно следење. Кога трчате, планинарење, крос-кантри и други спортови со интензитет, тоа ќе вибрира на време за да потсети кога има абнормалност. Паметен спортски педометар : кога трчате или шетате на отворено или внатре, часовникот може автоматски да го идентификува и следи бројот на чекори што ќе ви помогнат да снимите попрецизни спортски податоци. Информации во реално време притисни прием : Откако часовникот е поврзан со мобилниот телефон преку Bluetooth, нема да се пропуштат сите видови потсетници за информации, како што се дојдовни повици, текстуални пораки и известувања за АПЛИКАЦИИ, и сите важни информации нема да бидат пропуштени. Репродукција на музика : вградено складирање НА 8 GB, може да складира околу 1000 песни. Поддржете го часовникот да пушта музика локално, изберете песни од менито и поврзете Се Со Bluetooth за да пуштате музика од мобилни телефони. Bluetooth повик : кога мобилниот телефон повици, тоа ќе се турка на часовникот во времето, и можете да го одговорите во еден чекор, ослободете ги рацете во секое време, насекаде за да одговорите поефикасно. Лесно може да се решат различни животни сценарија. Сеопфатна здравствена заштита : новата генерација сензори усвојува високопрецизен алгоритам за постабилно и попрецизно следење. Кога трчате, планинарење, крос-кантри и други спортови со интензитет, тоа ќе вибрира на време за да потсети кога има абнормалност. Паметен спортски педометар : кога трчате или шетате на отворено или внатре, часовникот може автоматски да го идентификува и следи бројот на чекори што ќе ви помогнат да снимите попрецизни спортски податоци. Информации во реално време притисни прием : Откако часовникот е поврзан со мобилниот телефон преку Bluetooth, нема да се пропуштат сите видови потсетници за информации, како што се дојдовни повици, текстуални пораки и известувања за АПЛИКАЦИИ, и сите важни информации нема да бидат пропуштени.


Клучни карактеристики

Color:
Black, White, Gold
Applicable people:
women, men, business, unisex, public, teenagers, couples, fashion, adults
Compatible system:
fully compatible
Screen size:
1.28 inches
Interface:
USB 2.0
Screen material:
TFT
Battery capacity:
300MAH
Operation mode:
touch + button
Product size:
110mm*82mm*73mm
Screen resolution:
240*240
Wristband Material:
Silicone
Communication type:
no card inserted
Charging method:
Magnetic charging cable
Waterproof grade:
IP67 grade waterproof
Function:
Bluetooth obedience, can play mobile phone music and local music, sedentary reminder, drink water reminder, exercise steps, exercise mileage record, calorie consumption, multiple exercise modes, exercise track (displayed on mobile APP), call reminder, Information reminder, silent alarm, remote photo, music control, ringtone, recording, compass, multiple dials, etc.
Packing list:
Watch*1:
Charging cable*1:
Manual*1:
Notice:
Due to the influence of light, the color of the picture may be different from the actual product, please refer to the actual product :

Слични производи во категоријата