• Со попуст
  • Неодамнешно
Ринсер за четка за боја, чистач за четка за масло за рециклирање на вода, алатка за чистење четки за боја, раскач за четки за боја за акрилик, акварел и бои засновани ?

Ринсер за четка за боја, чистач за четка за масло за рециклирање на вода, алатка за чистење четки за боја, раскач за четки за боја за акрилик,

 
DEN 1.67

Количината на стоката
Това е достапна

【Лесен за употреба】 : Ова е уникатен чистач за четка за четка за масло, едно копче за притискање за да рециклира валкана вода, одлив на чиста вода за повторна употреба 【Висококвалитетен материјал】 : Чашата за плакнење на четка за боја на четка е изработена од траен пластичен материјал, кој е лесен, но издржлив и лесен за носење. 【Ниска потрошувачка на вода】 : Направено за заштеда на вода, четки за шминка за шминка е погоден за долгогодишна употреба, потребна е само мала количина вода за да се заврши работата за чистење на четката, ефикасно заштеда на водни ресурси. 【Длабоко чиста чистота】 : Ги измива четките брзо и ги враќа четките за чистење во ниеден момент, машината за чистење четки за шминка е дизајнирана за ефикасно чистење, полесно да ги заврши задачите за секојдневна шминка и чистење. 【Одлични подароци за уметници】 : Совршени за сликари и студенти да ја исчистат четката за боја во училницата, уметничкото студио, дома и на отворено, одлично за чистење на акварел и акрилно сликарство. Брзо ги мие четките и ги враќа четките за чистење во ниеден момент Карактеристики : 1.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата