• Со попуст
  • Неодамнешно
Фрижидер Организатор Бин, Контејнери За Чување Храна За Фрижидер, Редење Фрижидер Организаторите со Одвод Одбор &засилувач; Рачка, Храна Одделение Материјал Фрижи?

Фрижидер Организатор Бин, Контејнери За Чување Храна За Фрижидер, Редење Фрижидер Организаторите со Одвод Одбор &засилувач;

 
DEN 3.00

Количината на стоката
Това е достапна

€ér Date Redord®организаторот на фрижидерот има уникатен капак за временска евиденција, кога ќе ги ставите овошјето и зеленчукот, прилагодувањето на времето на капакот ќе ве извести колку се брзи вашето овошје и зеленчук €®Редење●организаторот на фрижидерот со капак усвојува дизајн што може да се реди, што заштедува простор и помага да се подобри искористувањето на просторот на фрижидерите и замрзнувачите. €●Материјал За Одделение за храна ● корпата за организатор на фрижидерот со капак е изработена од пп и пет материјал за храна, кој е силен и издржлив, без БПА, безбеден и здрав, може ефикасно да одолее на дамки и мириси, лесен за чистење и може да се користи долго време. €●Силен Практичен Q контејнерот за складирање на фрижидерот може да се користи за складирање на сите видови овошје и зеленчук, одржувајќи го свеж, чист и без мирис. €®Дизајн На дренажа ● сито на дното на проѕирниот сад за складирање на фрижидерот се исцеди, така што вашата храна може да се чува директно по чистењето, намалувајќи го расипувањето. Спецификација : Тип На Ставка : Организатори На Фрижидери Бинсматеријал : ПП, Петвег : Прибл.


Клучни карактеристики

Item Type:
Refrigerator Organizers Bins
Material:
PP,PET
Weight:
Approx. 829g / 29.2oz
Length:
Approx. 25cm / 9.8in
Width:
Approx. 13cm / 5.1in
Height:
Approx. 15cm / 5.9in
Package List:
1 x Refrigerator Organizers Bins 1 x Draining Board

Слични производи во категоријата