• Со попуст
  • Неодамнешно
ЈАНКОВ Сечилото Нож И Прибор За Јадење Почиста, Четка Наежвам, Чистење Кујна Перење, Нелизгачки Нож Четка, Двострани Влакната Чистач За Кујна Стапчиња За Јадење, Пр?

ЈАНКОВ Сечилото Нож И Прибор За Јадење Почиста, Четка Наежвам, Чистење Кујна Перење, Нелизгачки Нож Четка, Двострани Влакната Чистач За Кујна

 
DEN 1.67

Количината на стоката
Това е достапна

Четките за сечилото се одлични и уникатни во нивниот дизајн на обвивка и можат да ги исчистат двете страни одеднаш Четката може да се стои на решетка за садови или да се стави на страната на сливот за садови. Четката со силни двојни влакна за чистење на нечистотијата и маснотиите на садовите, тавите, вилушките, ножевите итн. Прибор За јадење Почиста Димензија : 3,34 х 2,95 х 2,67 инчи. Пакетот Вклучува : 1 x Нож Почиста+ 2 x променлива глава. Четките за сечилото се одлични и уникатни во нивниот дизајн на обвивка и можат да ги исчистат двете страни одеднаш. Четката може да се стои на решетка за садови или да се стави на страната на сливот за садови. Четката со силни двојни влакна за чистење на нечистотијата и маснотиите на садовите, тавите, вилушките, ножевите итн. Прибор За јадење Почиста Димензија : 3,34 х 2,95 х 2,67 инчи. Пакетот Вклучува : 1 x Нож Почиста+ 2 x променлива глава. Карактеристики на Ножот на сечилото : - четките за сечилото се одлични и уникатни во нивниот дизајн на обвивка и можат да ги исчистат двете страни одеднаш. - Четката може да се застане на решетка за садови или да се стави на страната на сливот за садови.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата