• Со попуст
  • Неодамнешно
ДОИТУЛ 1 Компјутер Кутија За Складирање Пластични Организатори Сочинуваат Сунѓер Држач За Биро Организатори На Фиоки За Шминка Држач За Ткиво Чепкалка За Заби Држ?

ДОИТУЛ 1 Компјутер Кутија За Складирање Пластични Организатори Сочинуваат Сунѓер Држач За Биро Организатори На Фиоки За Шминка

 
DEN 2.00

Количината на стоката
Това е достапна

АПС СЛУЧАЈ ЗА ОРГАНИЗАТОР НА ЛАК за НОКТИ Одлична изработка, непречено полирање, голем капацитет, убава и креативна, тоа е малку помошник во вашиот живот. НАКИТ КОЦКИ за ФИОКИ Материјал : изработен од издржлива и отпорна пластика за терминска употреба и чистење без проблеми, и дизајниран со забавни и елегантни елементи, овој супер лесен за употреба контејнер за памучна подлога е исто така стилска и декоративна кутија за акцент за вас. ОРГАНИЗАТОР на БИРО тоа е мултифункционална кутија за складирање, не само што можете да ставите некоја козметика, туку и да ја користите за да ставите тримери за веѓи, машинки за нокти и други мали предмети. ДОЗЕР ЗА ЧЕТКА за ЗАБИ Чист дизајн, оваа кутија може да направи вашите работи да изгледаат поуредно и чисто. ПЛАСТИЧНА КУТИЈА за СКЛАДИРАЊЕ со дизајн со два слота, оваа кутија НИ помага да ги сортираме и складираме работите. Список на пакети 1 х Карактеристики На Кутијата За Складирање-Материјал : Апс Памучни Влошки Диспензерот. - Големина : 15, 00Х12, 50Х8, 50см/5, 89Х4, 91Х3, 34во Куќиште за Складирање. -Со дизајн со два слота, оваа кутија НИ помага да ги сортираме и складираме работите шминка памучна подлога. - Тоа е мултифункционална кутија за складирање, не само што можете да ставите некоја козметика, туку и да ја користите за да ставите тримери за веѓи, машинки за нокти и други мали предмети кутија за отстранување шминка. 34во диспензерот за сунѓерска топка.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата