• Со попуст
  • Неодамнешно
Фиоки за складирање кабилок Кутија За Складирање Јајца Канти За Организатор На Фрижидери Организатори За Складирање Храна Контејнери За Кујнски Замрзнувачи Рабо?

Фиоки за складирање кабилок Кутија За Складирање Јајца Канти За Организатор На Фрижидери Организатори За Складирање Храна Контејнери

 
DEN 223.84

Количината на стоката
Това е достапна

Еколошки, без штетни материи, без хемикалии канти за зеленчук во фрижидер. Пп материјал, со добра цврстина и цврстина, директно се користи за складирање на вашата храна. Изберете висококвалитетни материјали, модерни и уникатни, заштита на животната средина и невкусни. Целосно искористете го просторот за да ја класифицирате храната и да направите фрижидерот да изгледа сосема нов. Оваа кутија за складирање може да ја одржува вашата храна свежа, уредно складирање, да избегне мирис на валкање. Карактеристики-Боја : Бела.- Материјал : ПП.- Големина : 30х17х5, 3см / 11, 79х6, 68х2, 08инч.- Оваа кутија за складирање може да ја одржува вашата храна свежа, уредно складирање, да избегне мирис на валкање.-Изберете висококвалитетни материјали, модерни и уникатни, заштита на животната средина и невкусни.- Еколошки, без штетни материи, без хемикалии.- Целосно искористете го просторот за да ја класифицирате храната и да направите фрижидерот да изгледа сосема нов.- Пп материјал, со добра цврстина и цврстина, директно се користи за складирање на вашата храна.Пакет Вклучувајќи 1 х кутија за складирање.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата