• Со попуст
  • Неодамнешно
Вентил за олеснување на воздухот Uplykke 3/4 инчи Воздух и вакуумско олеснување во наводнувањето за заштеда на вода за наводнување на наводнување на наводнување на нав?

Вентил за олеснување на воздухот Uplykke 3/4 инчи Воздух и вакуумско олеснување во наводнувањето за заштеда на вода за наводнување

 
DEN 1163.20

Количината на стоката
Това е достапна

Отпорни материјали - вентил на материјал ПП со корозија, киселина, алкални отпорни карактеристики да бидат долготрајни Моќен брз влез и издувен вентил - Автоматски исцрпувачки и внес на воздух, што се користи за внесување и издувни гасови на системот за цевки и наводнување. Лесно за инсталирање - Совршени додатоци за наводнување, нишка за завртки за NPT. Широко користени - вентили за впуштање на цевки за трева, градинарство за дома, земјоделски системи за наводнување капка по капка. Одлична услуга за клиенти. Отпорни материјали - вентил на материјал ПП со корозија, киселина, алкални отпорни карактеристики да бидат долготрајни. Моќен брз влез и издувен вентил - Автоматски исцрпувачки и внес на воздух, што се користи за внесување и издувни гасови на системот за цевки и наводнување. Лесно за инсталирање - Совршени додатоци за наводнување, нишка за завртки за NPT. Широко користени - вентили за впуштање на цевки за трева, градинарство за дома, земјоделски системи за наводнување капка по капка. Одлична услуга за клиенти. Име : Материјал за олеснување на воздухот за наводнување капка по капка : PA Интерфејс : 3/4 инчи NPT Нето Тежина : 92 g Работен притисок : 0.2-15 BAR Издувен простор : 288мм Издувен простор : 122x58x58mm Воздушни/вакуумски отвори Работен принцип - Инјекција на вода за наводнување. Системски процес на вбризгување на вода, голема количина на воздух од видот на моќност Брзото исклучување на воздухот, водата, испробајте се најдобро до комората на воздушниот вентил, откако плови се крена со нивото на течноста, затворете го брзото влегување и издувната порта. Дизајнот на вентилот за динамика на гас и дизајнот против проток може да го спречи плови да биде разнесена од брз проток на воздух пред водата да влезе во воздушниот вентил, што резултира во предвремено затворање на системот за издувна порта под притисок. Вентилаторот за напојување останува затворен кога системот е под евакуација на системот за притисок.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата