• Со попуст
  • Неодамнешно
Кутија за Носење Хард Диск канбок За Западни Дигитални Елементи WD Мојот Пасош Canvio Basics Seagate Backup Плус Тенок 1TB 2TB 3TB 4TB, Надворешен Случај На Хард Диск, Мрежеста Торба од?

Кутија за Носење Хард Диск канбок За Западни Дигитални Елементи WD Мојот Пасош Canvio Basics Seagate Backup Плус Тенок 1TB 2TB 3TB

 
DEN 2.33

Количината на стоката
Това е достапна

`+Совршено Складирање само СЛУЧАЈ! (Уредот и додатоците не се вклучени) Куќиштето за носење на хард дискот е компатибилно Со Западните Дигитални Елементи, WD Мојот Пасош, WD Мојот Пасош Ultr, Seagate Backup Плус Тенок Експанзија, Toshiba Canvio Основи. Мрежест џеб одговара на ipod touch, dongle, флеш дискови, usb кабел, sdhc картички, ssd и други мали предмети. ●Премиум Материјал€Издржлив стп материјал случај. Изработен од стп материјал и висококвалитетна полутврда ЕВА, полу-водоотпорен, отпорен на удари и издржлив за заштита на вашиот хард диск од удари и прскања, обезбедува одлична заштита. ●Безбеден И Издржлив ● мека обвивка Отпорна на Удари внатрешни работи. Меката внатрешна обвивка ги одржува вашите лесни хард дискови и мали додатоци ослободени од гребнатини.Антистатик, апсорпција на удари. Вградената еластична лента може да го направи западниот дигитален хард диск на место и да го заштити од удари и гребнатини. Никогаш не треба да се грижите дали хард дисковите ќе се судрат со мали предмети. ●Пренослив Дизајн●Оваа цврста кутија за хард диск вклучува отстранлив ремен за зглоб за лесно носење за ваша удобност. Можете да го носите секаде.Можете да го ставите во рака или во ранец. Компактна големина и лесна за употреба.Двојниот патент ви овозможува полесно отворање и затворање на кутиите за складирање. ●Совршена Големина●Надворешна димензија : 5,9 "х 3,93" х 1,9 " инчи. Внатрешна димензија : 5. Лесен и лесен за носење и е многу погоден за патување, бизнис, училиште, кампување на отворено. Тоа е исто така најдобриот подарок за Денот на Благодарноста, Божиќ, Нова Година, ден На Сеќавање, Роденден. Ние специјално го дизајниравме случајот совршено за Вашите Западни Дигитални Елементи, WD Мојот Пасош, WD Мојот Пасош Ultr, Seagate Backup Плус Тенок Експанзија, Toshiba Canvio Основи за лесно пребарување и употреба кога патувате или домашно складирање, никогаш нема да ги заборавите и изгубите. Надградете го заштитното складирање и одржувајте ги додатоците уредни, никогаш повеќе не грижете се за случајно оштетување на опремата, цврста и ефикасна кутија за носење.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата