• Со попуст
  • Неодамнешно
Алатка за полирање на Zuqiee, 40pcs 2 инчи ролна за заклучување на заклучување диск 40/80/120/240 Абразивна алатка за мелење со мелење и полирање на мелење и полирање

Алатка за полирање на Zuqiee, 40pcs 2 инчи ролна за заклучување на заклучување диск 40/80/120/240 Абразивна алатка за мелење со мелење

 
DEN 1277.44

Количината на стоката
Това е достапна

Може да се користи со соединение за полирање за да се произведе мазна завршница Прекрасно за општото полирање и има абилит да работи со полу-завршени завршувања за да ги рафинира во непречен сјај. Совршен за чистење и полирање. Ве молиме слободно контактирајте не ако имате какви било прашања, ние ќе дадете се од себе за да ви обезбедиме најдобра услуга. Нашата компанија ќе ви ја достави стоката што е можно поскоро, логистичката брзина е побрза од веб -страницата. Може да се користи со соединение за полирање за да се произведе мазна завршница. Прекрасно за општото полирање и има абилит да работи со полу-завршени завршувања за да ги рафинира во непречен сјај. Совршен за чистење и полирање. Ве молиме слободно контактирајте не ако имате какви било прашања, ние ќе дадете се од себе за да ви обезбедиме најдобра услуга. Нашата компанија ќе ви ја достави стоката што е можно поскоро, логистичката брзина е побрза од веб -страницата. Опис40pcs 2 инчен ролна за заклучување на заклучување диск 40/80/120/240 Абразивна алатка со мандери со мандери : Материјал : Премиум одделение Алуминиум оксидидис Дијаметар : 2 '' (50мм) Дијаметар на Шанк : 1/4 "(6мм) Грит 40Гирт, 80 Girt, 120 Girt , 240 Girt Quantit : 40 парчиња дискови (10 парчиња од секоја гриз) Карактеристики : Совршен за чистење и полирањеCan да се користи со соединение за полирање за да се произведе мазна фиништер за општо полирање и има абилит да работи со полу-ранг-завршници за да ги рафинира во мазен сјај Вклучен.


Клучни карактеристики

Material:
Premium Grade Aluminum Oxide
Disc Diameter:
2''(50mm)
Shank Diameter:
1/4(6mm)
Grit 40Girt, 80Girt, 120Girt, 240Girt:
Quantit:
40pcs discs (10pcs of each grit)
Features:
Perfect for cleaning and polishing:
Can be used with a polishing compound to produce a smooth finish:
Terrific for general polishing and has the abilit to work with semi-rough finishes to refine them to a smooth luster.:
Package Included:
10 X 40Girts Sanding Disc:
10 X 80Girts Sanding Disc:
10 X 120Girts Sanding Disc:
10 X 240Girts Sanding Disc:
1 X Mandrel with 1/4 Shank:
Notes:
1.Manual measuring, please allow 1 ~ 3 mm error,thank ou.:
2.Due to the difference between different monitors, the picture ma not reflect the actual color of the item. Please understand, thank ou!:
Please feel free to contact us if you have any questions, we will do our best to provide you with the best service. Our company will deliver the goods to you as soon as possible, the logistics speed is faster than website. :

Слични производи во категоријата