• Со попуст
  • Неодамнешно
Куки за преклопување на палто Latomex, преклопливи wallидни куки за висење алуминиумска легура крпа за закачалка за закачалки за закачалки на слушалки за слушалки за сл?

Куки за преклопување на палто Latomex, преклопливи wallидни куки за висење алуминиумска легура крпа за закачалка за закачалки за закачалки

 
DEN 0.33

Количината на стоката
Това е достапна

Цврст материјал : Овие куки за палто се направени од алуминиумска легура која е доволно цврста за да издржи тешки предмети, не е лесен за кршење и може да се спротивстави на 'рѓата и ерозијата, завртките се изработени од железо, лесно може да се задржи до 35 фунти тежина Заштеда на простор : Овие куки за палто можат да се склопат. Кога го користите, отворете го. Кога не го користите, го преклопите, што совршено заштедува простор за простории. Повеќенаменски : Можете да ги користите овие куки за виткање wallидови на различни места, како што се спални соби, бањи и плакари, за да висат разни лесни предмети, како што се фустани, облека, слушалки и капи. Лесно за инсталирање : Овие куки за закачалки на wallидовите можат лесно да се монтираат на wallидот со завртки или нашиот силен лепило за лепило. Не-лизгачки меки влошки за сунѓер за да се спречи гребење. Големина : Димензијата на висината на облеката е 70 x 77 mm/2,75 x 3 инчи; Завртките се долги 30 мм и 8 мм во дијаметар на главата на завртката; Шупните прицврстувачи на wallидот се долги 30 мм. (Вклучува 5 wallидни куки, 10 завртки, 10 сидра, 2 лепак, 5 влошки за сунѓер). Цврст материјал : Овие куки за палто се направени од алуминиумска легура која е доволно цврста за да издржи тешки предмети, не е лесен за кршење и може да се спротивстави на 'рѓата и ерозијата, завртките се изработени од железо, лесно може да се задржи до 35 фунти тежина. Заштеда на простор : Овие куки за палто можат да се склопат. Кога го користите, отворете го.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата