• Со попуст
  • Неодамнешно
Професионална електроника Отворање алатка PRY, алатки за поправка на екранот за телефон LCD екран Отворање на комплет за вшмукување за вшмукување за лаптоп за таблет?

Професионална електроника Отворање алатка PRY, алатки за поправка на екранот за телефон LCD екран Отворање на комплет за вшмукување

 
DEN 1.00

Количината на стоката
Това е достапна

Што ќе добиете : 1 Отворање на клетка, 3 резервна чаша за вшмукување, 1 пинцета, 1 лизгач, 6 пластични картички, 1 крпа за чистење, 1 хартија за чистење, 2 печатни плочи, 2 двигатели, 3 шрафцигери, 1 игла за картички, 1 четка, 2 пластична Сечила, 6 гумени ленти Намалете ја штетата : Користете ја оваа алатка за отворање на вшмукување на LCD екран за да ја минимизирате оштетувањето на вашата електроника. Прилагодливи на сите големини на уреди. Повеќе апликации : Погодно за која било марка паметен телефон, таблет, лаптоп, се одлични помагачи за отворање на LCD -екранот кога треба да ја поправите опремата. Лесен за употреба : Лесно отворена и увид на опрема со целосен сет на алатки за поправка кои се специјално дизајнирани за да отстранат разновидна електронска опрема за време на одржувањето. Супер силно вшмукување : Полесно е да се оддели екранот, професионално дизајниран за електронски уреди, ЛЦД -екраните, стакло и сјајни површини. Што ќе добиете : 1 Отворање на клетка, 3 резервна чаша за вшмукување, 1 пинцета, 1 лизгач, 6 пластични картички, 1 крпа за чистење, 1 хартија за чистење, 2 печатни плочи, 2 двигатели, 3 шрафцигери, 1 игла за картички, 1 четка, 2 пластична Сечила, 6 гумени ленти. Намалете ја штетата : Користете ја оваа алатка за отворање на вшмукување на LCD екран за да ја минимизирате оштетувањето на вашата електроника. Прилагодливи на сите големини на уреди. Повеќе апликации : Погодно за која било марка паметен телефон, таблет, лаптоп, се одлични помагачи за отворање на LCD -екранот кога треба да ја поправите опремата. Лесен за употреба : Лесно отворена и увид на опрема со целосен сет на алатки за поправка кои се специјално дизајнирани за да отстранат разновидна електронска опрема за време на одржувањето. Супер силно вшмукување : Полесно е да се оддели екранот, професионално дизајниран за електронски уреди, ЛЦД -екраните, стакло и сјајни површини. Супер силно вшмукување : Полесно е да се оддели екранот, професионално дизајниран за електронски уреди, ЛЦД -екраните, стакло и сјајни површини.


Клучни карактеристики

Item Type:
LCD Screen Opening Tool
Material:
ABS
Weight:
Approx. 150g/5.3oz
Suitable for:
mobile phone, tablet, laptop repair
Package List:
1 x Opening Plier:
3 x Spare Suction Cups:
1 x Tweezer:
1 x Slider:
6 x Plastic Cards:
1 x Cleaning Cloth:
1 x Cleaning Paper:
2 x Press Plates:
2 x Drivers:
3 x Screwdrivers:
6 x Rubber Bands:
2 x Plastic Blades:
1 x Card Pin:
1 x Brush:

Слични производи во категоријата