• Со попуст
  • Неодамнешно
Сет на ратан од Tehrecbt од 2 ормани за чевли со 2 фиоки за флип, кабинет за складирање на чевли за чевли за чевли за потпетици, чизми, папучи, модерен организатор на хонор?

Сет на ратан од Tehrecbt од 2 ормани за чевли со 2 фиоки за флип, кабинет за складирање на чевли за чевли за чевли за потпетици, чизми,

 
DEN 1.00

Количината на стоката
Това е достапна

✅ 【природен дизајн на ратан - тенок кабинет за чевли со топло дрво жито создава едноставна, чиста и топла семејна атмосфера за вашиот дом за украси Природната ратанска преклопена врата е заштита на животната средина. Уникатниот и модерен кабинет за чевли за влез со елегантен стил на бохо додава шармантен за влегување, трпезарија, дневна соба. ✅ 【Трајни уреди за спречување на соборување се вклучени за дополнителна безбедност; Металната рачка е едноставна и дарежлива и има топол допир за да спречи гребење и повреда за време на употребата. ✅ 【【【【】】】】】】】】】 【【【【【【【【【【【【【【【【【【【【【【【【【【【【【【【【【【【【【【【【【【【【【【【【【【【【【【【【【【【【【【【【【【】】】】】】】】】】】】】】】】】】 【【【【【【【【【【【【【】】】】】】】】】】】】】】 “. Врвната површина е совршена за украси, клучеви, паричник. Организаторот за складирање на скриени чевли е лесен за отворање и затворање додека заштедува простор. Тенок складиште за чевли за влез може да се стави во тесен простор и да ги чува чевлите подалеку од прашината. ✅ 【【Брзо собрание】- Организаторот за решетки за чевли е лесен за склопување, само следете ги упатствата и користете го вклучен хардверот за монтирање. Исто така е лесно да се исчисти со влажна крпа. Вие нема да се грижите за одржување или склопување. ✅ 【Брза испорака соборување на уредите за спречување се вклучени за дополнителна безбедност; Металната рачка е едноставна и дарежлива и има топол допир за да спречи гребење и повреда за време на употребата. ✅ 【【【【】】】】】】】】】 【【【【【【【【【【【【【【【【【【【【【【【【【【【【【【【【【【【【【【【【【【【【【【【【【【【【【【【【【【【【【【【【【【】】】】】】】】】】】】】】】】】】 【【【【【【【【【【【【【】】】】】】】】】】】】】】 “. Врвната површина е совршена за украси, клучеви, паричник.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата