• Со попуст
  • Неодамнешно
Полици за складирање на склопување на кампување во Милигето, полици за полици со метална рамка Метална рамка за табела за складирање на повеќе функции за кујна гар?

Полици за складирање на склопување на кампување во Милигето, полици за полици со метална рамка Метална рамка за табела за складирање на

 
DEN 1547.20

Количината на стоката
Това е достапна

Голем капацитет : Преносна табела ви обезбедува голем капацитет за држење садови, чинии, алатки, итн Со висечки куки. Пол за складирање на кампување : Мултифункционална полица за складирање на преклопување, решетка за кампување на отворено преносно преклопување алуминиумска легура за складирање на куки, лесна за чување. Полза полица : лесен и преносен. лесен за носење. Материјал : Направено од високо квалитетна рамка за алуминиумска легура и ткаенина, издржлив и практичен, долг животен век. Широка апликација : совршен партнер за кампување, пешачење, патување, пикник, риболов, скара и други активности на отворено. Опис : - Пол за складирање на кампување : Мултифункционална полица за складирање на преклопување, решетка за кампување на отворено преносно преклопување алуминиумска легура за складирање на куки, лесна за чување. - Полка за преклопување : лесна и преносна. лесен за носење. - Материјал : Направено од висококвалитетна рамка за алуминиумска легура и ткаенина, траен и практичен, долг животен век. - Голем капацитет : Преносна табела ви обезбедува голем капацитет за држење садови, чинии, алатки, итн.


Клучни карактеристики

- Material:
Aluminum Alloy
Size Chart:
Shelf desktop length 44cm/17.32inch, width 30cm/11.81inch:
Package Includes:
1 Camping Storage Shelf:
Note:
Please allow slightly errors due to manual measurement and different monitors.:

Слични производи во категоријата