• Со попуст
  • Неодамнешно
Комплет За Тешки Сребрени Садови од Томасо32 парчиња, Комплет За Садови Од Нерѓосувачки Челик 18/10, Сребрени Садови За Прибор за Јадење сет Услуга за 8, црни Лажици и в?

Комплет За Тешки Сребрени Садови од Томасо32 парчиња, Комплет За Садови Од Нерѓосувачки Челик 18/10, Сребрени Садови За Прибор за Јадење сет Услуга

 
DEN 7995.36

Количината на стоката
Това е достапна

€1810 нерѓосувачки челик € 18/10 нерѓосувачки челик, исто така познат како 304 нерѓосувачки челик, е меѓународно сертифициран нерѓосувачки челик за храна 18% Хром за издржливост и 10% никел за траен сјај,нерѓосувачки челик 18/10 не е лесен за одгледување бактерии, здрави и хигиенски, многу издржливи и безбедни за миење садови. ●Зачукувано фалсификување ● рачка за прибор за јадење зачукуван процес на ковање, третман за задебелување на рачката, treatmentономски, удобен стисок, полирање на огледало, чисто полирање на рацете, мазни рабови не ја повредуваат устата, лажицата е со вистинска големина, залак е задоволен, површината е светла и нежна, лесна за чистење. €32 парчиња сребрени садови за 8 лица q овој сет за сребрени садови вклучува 8 ножеви за вечера, 8 вилушки за вечера, 8 лажици за вечера и 8 лажици чај. По миењето, закачете го приборот за јадење на решетката за складирање, така што приборот за јадење е организиран, на дофат и подготвен за употреба. Решетката за складирање исполнета со прибор за јадење стана пејзаж на масата, задолжителен прибор за јадење за семејни собири, роденденски забави и други прилики. ●Божиќно Изненадување● Дајте им го овој прекрасен прибор за вечера од нерѓосувачки челик од 1810 година на вашите пријатели, семејство, наставници и шефови На Божиќ и подарете им големо Божиќно изненадување. Секој пат кога ќе го користат овој комплет, ќе мислат на вас во нивните срца, што не е само прекрасен божиќен подарок, туку и скапоцено сведоштво за пријателство. ● Нашата Услуга е 30-дневна безусловна гаранција за враќање, доживотна гаранција за материјали. 100% Гаранција За Задоволство! Ако имате какви било прашања, ве молиме контактирајте ја услугата за клиенти за да ви помогнеме, ние ќе одговориме и ќе обезбедиме решенија во рок од 24 часа. Висока цврстина, остри заби, сечење месо лесно, остро долго време-Тенки вилушки заби, полиран круг, лесна вилушка за земање храна, нема да му наштети на дизајнот На рачката Со издолжена уста, мазна текстура,храната за топење нема да биде топла производите се специјално произведени за да ги задоволат потребите на домашните и комерцијалните угостителски услуги и имаат одличен стил и перформанси во домот.


Клучни карактеристики

-Material:
high-grade and safe stainless steel
-Craft:
mirror polishing
-Cleaning:
Hand wash, Dishwasher
-Occasion:
family dinner, friends gathering, banquet, Christmas, wedding, etc.
Instructions for use:
1. Please wash the cutlery set with warm water before using it for the first time to wash away the residue left during the manufacturing process.:
2. Note:
Stainless steel tableware in the process of use, should pay attention to timely cleaning dry, no matter how good stainless steel does not pay attention to maintenance will slowly turn yellow or even rust, especially after contact with lemon such strong acid food, pay attention to timely cleaning

Слични производи во категоријата