• Со попуст
  • Неодамнешно
Пин за облик на облик M2.5x45 R, не'рѓосувачки челик R во форма на облик на иглички за задржување на иглички за чување иглички за иглички/клипови за пинови за приколка/за?

Пин за облик на облик M2.5x45 R, не'рѓосувачки челик R во форма на облик на иглички за задржување на иглички за чување иглички

 
DEN 1.00

Количината на стоката
Това е достапна

Ние веќе не правиме откуп на инвентар Сите наши акции се нови и целосно следливи за производителот. Повеќе од 10 години Sotoolstop произведува и снабдува алатки на светот. Ние сме во деловна активност да донесеме прифатлива сигурност во светот на алатките. ? 【Големина】 M2.5x45 R во форма на котер. ? 【Материјал】 18-8 не'рѓосувачки челик, фирма и отпорен на корозија, може да обезбеди долго време со употреба. ? Совршено за иглички за приколка за приколка】 Есенцијални пинови за приколка за игла на топката за приколка. Користете на трева градинарски трактори за палуби за косилка. Совршено за гуми за трева за трева или возење косилки и коли. Можете да ги надградите сите ваши трактори и камиони со камиони. ? 【Големина】 M2.5x45 R во форма на котер. ? 【Материјал】 18-8 не'рѓосувачки челик, фирма и отпорен на корозија, може да обезбеди долго време со употреба. ? Совршено за иглички за приколка за приколка】 Есенцијални пинови за приколка за игла на топката за приколка. Користете на трева градинарски трактори за палуби за косилка. Совршено за гуми за трева за трева или возење косилки и коли.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата