• Со попуст
  • Неодамнешно
Инјектор за вложувачи на вложувачи PVDF, инјектор за миксери за ѓубриво Вентури за земјоделско наводнување, генератор на озон, наводнување во градина, опрема за хлор?

Инјектор за вложувачи на вложувачи PVDF, инјектор за миксери за ѓубриво Вентури за земјоделско наводнување, генератор на озон, наводнување

 
DEN 399.52

Количината на стоката
Това е достапна

【Димензии】 3/4 " 【Материјал на производот】 PVDF е со одлична хемиска отпорност и отпорност на висока температура. Максималната температура може да се достигне 298 ° F, PVDF е високо кристален тврд материјал со одлична отпорност на абење, висока механичка јачина, корозија Превентивен, отпорност на влијание и долг животен век на услугата. 【Примена】 Може да се користи широко во третманот со вода, земјоделско наводнување, генератор на озон, опрема за дезинфекција на хлорирање, хемиска индустрија, аквакултура и други индустрии. 【Структурни карактеристики】 Тој е составен од главната цевка, Проверете ги вентилите и пристаништето за вшмукување, овие три дела претставуваат силен проток на вода и вбризгување на воздухот, што може рамномерно да се меша и високата ефикасност на мешање. 【Принцип на млазот】 Тој го користи режимот на мешање на вода во водата на Venturi Jet негативен принцип за да го апсорбира гасот при проток на вода со голема брзина Разлика на притисок и измешајте ја во лосион за вода за вода. 【Димензии】 3/4 “. 【Материјал на производот】 PVDF е со одлична хемиска отпорност и отпорност на висока температура. Максималната температура може да се достигне 298 ° F, PVDF е високо кристален тврд материјал со одлична отпорност на абење, висока механичка јачина, превентивна корозија, отпорност на влијание и долг животен век. 【Примена】 Може да се користи во третман на вода, земјоделско наводнување, генератор на озон, опрема за дезинфекција на хлорирање, хемиска индустрија, аквакултура и други индустрии. 【Структурни карактеристики】 Составен е од главната цевка, проверете ги вентилите и портата за вшмукување, овие три дела претставуваат силен проток на вода и вбризгување на воздухот, што може рамномерно мешана и висока ефикасност на мешање. 【Принцип на млаз】 Го користи режимот на мешање на воздушната вода на негативниот принцип на Venturi за да го апсорбира гасот при голема брзина на притисокот на протокот на вода и да го меша во лосион за вода во вода.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата