• Со попуст
  • Неодамнешно
Хемотон Торта Стојат 1 Сет Торта Украсување Материјали Ротирачки Торта Грамофон Со Шлаг Шпатула И Одвај Плочи За Торта Кекс Украсување Рака Алатки Торта Украсувањ?

Хемотон Торта Стојат 1 Сет Торта Украсување Материјали Ротирачки Торта Грамофон Со Шлаг Шпатула И Одвај Плочи За Торта Кекс Украсување Рака

 
DEN 332.00

Количината на стоката
Това е достапна

СЕРВЕР ЗА ПРИКАЖУВАЊЕ ТОРТА-површината ја одржува таблата за торта или торта на место додека украсувате букви и цвеќиња за тортата ПОДЛОГА ЗА ТОРТА СО ГРАМОФОН-дното на грамофонот е стабилно за да се одржи стабилноста на грамофонот за време на ротацијата. АЛАТКИ ЗА УКРАСУВАЊЕ ТОРТА - Рентабилно, можете да го купите овој деликатен и практичен штанд за украсување торта по прифатлива цена. КОЛЕКЦИИ ЗА УКРАСУВАЊЕ ТОРТА-Изработени од пластичен и нерѓосувачки челик материјал за безбедна и издржлива употреба, користен со доверба. КОЛЕКЦИИ ЗА УКРАСУВАЊЕ ТОРТА ЗА ПЕЧЕЊЕ - ротирачкиот дизајн го прави ротирачкиот држач за торта непречено да се врти за лесно создавање прекрасни граници. Опис Ова Е комплет за украсување торта, изработен пф премиум нерѓосувачки челик и пластичен материјал. Ќе најдете дека ова е грамофон за украсување торта. Табелата за вртење и штандот се направени од едноставни без претерување, но направете го вашиот занает за колење да се истакне! Со повеќе алатки дизајн и овие алатки ги задоволуваат вашите основни потреби. Карактеристики-Материјал : Нерѓосувачки Челик, Пластична Големина ( Грамофон За Торта ) : 27, 50Х27, 50Х7, 00см - Големина( Права Шпатула ) : 27, 50Х3, 00Х2, 00см - Големина ( Шпатула За Свиткување ) : 27, 00Х3, 00Х2, 00см Пакет, Вклучувајќи 1 х Плоча за Торта 2 х Шпатули 4 х Плочи за Гребење.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата