• Со попуст
  • Неодамнешно
Организатор На Лак За Нокти Јокомеј Фен За Нокти Торбичка За Носење, Одвојливи 2 Слоја Вреќи За Складирање на лак За нокти Држат 60 Шишиња, Пренослив Држач за лак за н?

Организатор На Лак За Нокти Јокомеј Фен За Нокти Торбичка За Носење, Одвојливи 2 Слоја Вреќи За Складирање на лак За нокти Држат 60 Шишиња, Пренослив

 
DEN 479.84

Количината на стоката
Това е достапна

●Чувајте Сѐ Во Ред дизајн На Двојни слоеви, нашата кутија за комплет за лак има многу разноврсни џебови и дополнителен простор, чувајќи УВ ЛЕД ламби за нокти, сите лакови, датотеки, памучни топчиња, мали шишиња отстранувач на лак и алатки за маникир на едно место и организирани. ●Заштитете Го Целиот Сет За Маникир●нашата кутија за складирање на лак за нокти го одржува целиот лак во исправена положба без да го изложува на светлина. Меките прегради спречуваат судир на шишиња, не грижете се повеќе за кршење шишиња додека носите комплети за лак за патување. ①Одвојлив и Пренослив Дизајн Со одвојлив делител и патент помеѓу 2 слоја, погодно за складирање на 30 шишиња лак за нокти секој слоеви. Исто така лесно се чисти торбата за лак. Цврсти рачки што овозможуваат преместување од една точка на друго место. Совршен за патување. ●Многу Простор за Колекција На Уметност За Нокти, организатор на лак за нокти и кутија за складирање со повеќе џебови и еластика за различен комплет за маникир и мали додатоци за нокти. Голем долен оддел содржи 30 шишиња лак. Се е организирано. €Висок Квалитет И Убав Подарок}нашата торба за држач за лак за нокти е изработена од тежок најлон, потрајни и отпорни на гребење. Навистина е погоден за кратко патување или секојдневна употреба дома. Идеален подарок за ќерка, сопруга, мајка или девојка на роденден, годишнина,денот на Вљубените, Божиќ и денот на Мајката. Ако сте љубител на уметноста на ноктите, случајот за организатор на лак е многу погоден за вас. Разноврсна и лесна за употреба, футрола за организатор за снабдување со нокти за да го донесете вашиот салон за убавина дома и да направите свои маникир. Спецификација : Боја : Сина Големина : 10.5 инч(Чисто рачно мерење). Вклучен пакет : 1 Пакет Торба за Складирање лак За нокти зошто да не одберете нас? Висок Квалитет : Изработени од меки ткаенини.


Клучни карактеристики

Color:
Blue
Size:
10.2*8.6*7.5 inch(Purely manual measurement).
Package Included:
1 Pack Nail Polish Storage Bag
Why choose us?:
High Quality:
Made of soft fabrics. Soft dividers protect the nail polish bottle.
Spave Saver:
Have enough Room to holds 30 bottles of 15ml-0.5 fl.oz nail polish or essential oil. Side pocket design can storage nail clippers and other tools.
Detachable Layers:
Easy to store nail polish and nail art tools, also convenient to clean the bag nail art tool.
Easy to carry:
The extra handle at the top, portable to carry the gel nail polish kit easily.
Delightful gift:
Our nail polish organizer case is suitable for professional nail salon use and home use. Also can be a great holiday gift for your family and freinds who are nail art lover.
Add our nail polish storage bag to your life, make your manicure tools neatly and organized. Let you fall in love with nail enhancement. :

Слични производи во категоријата