• Со попуст
  • Неодамнешно
Постави за сервисирање на плочки за плочки од 3 парчиња, поставени прибор за јадење од не'рѓосувачки челик, не'рѓосувачки челик преносен сет јапонски стил вилушка л?

Постави за сервисирање на плочки за плочки од 3 парчиња, поставени прибор за јадење од не'рѓосувачки челик, не'рѓосувачки челик преносен

 
DEN 159.84

Количината на стоката
Това е достапна

Сет за сребрени производи од 3 компјутери : Комплетите за сервисирање на прибор вклучуваат 1 вилушки за вечера, 1 лажици за вечера и 1 пар стапчиња за јадење, неопходни за семејства или ресторани Сетот за сребрени производи е исто така незаменлива алатка за јадење без разлика дали е за дневна употреба или за подготовка на вечери или забави. Сигурен материјал : Овој сет на прибор за јадење усвојува силна структура, изработена од квалитетен не'рѓосувачки челик, што може да обезбеди долгорочно здрав и употреба; Цврстата структура на поставените прибор за сервирање гарантира дека никогаш нема да биде кревка и никогаш нема да се грижи за свиткување. Соодветна големина : Овој сет за прибор за сервирање е само вистинската големина. Услугата Setter Setter е совршена за дел од помалите контејнери, овозможувајќи ви да уживате во вкусни оброци со пријателите и семејството. Можете да ги ставите прибор за сервирање поставени во машината за миење садови за да поминат низ неколку циклуси во машината за миење садови, и ќе остане исто. Големина и тежина на ергономскиот дизајн : Комплетот за јадење не е премногу тежок или премногу голем за да се сфати, не премногу лесен или премногу мал за да се наведнува, да ги заборави сребрените производи и да уживаме во вечерите. Совршен за употреба : Овој сет за прибор за сервирање е идеален за семејна дневна употреба, забави, собири, семејни вечери, вечера со свеќи, банкет, Денот на благодарноста, BBQ, свадба и други формални прилики. Сет за сервисирање на прибор, исто така, важи и за стан, кабина, дом, кампување, хотел, ресторан, ресторан, бистро, итн. Или кога ви треба дополнителен сет на прибор. Платници за сервиси за сервисирање од 3 парчиња сет за сервисирање на прибор за јадење од не'рѓосувачки челик, не'рѓосувачки челик преносен сет јапонски стил вилушка лажица, три-парчиња студентски сет за сервирање лажици3 парчиња сребро сет : сетови за сервисирање на плочки вклучуваат 1 вилушки за вечера, 1 лажици за вечера и 1 пар парчиња кокници, неопходни за есенски семејства или ресторани.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата