• Со попуст
  • Неодамнешно
Quesheng 330ml Кактус форма на воздухот овлажнител Домаќинство USB десктоп мини ароматерапија дифузер машина

Quesheng 330ml Кактус форма на воздухот овлажнител Домаќинство USB десктоп мини ароматерапија дифузер машина

 
DEN 2.00

Количината на стоката
Това е достапна

Изградена - во 2000m Ah mah батерија, траење на батеријата до 10 часа, со USB кабел, лесен за употреба, може да се носи на кое било место Изградената кутија за ароматерапија може да се користи со капење на масло од ароматерапија за да се опуштите (маслото од ароматерапија не содржи, треба да донесете свои). Simentsивите честички на водата се деликатни и можат да навлезат во кожата, да ја навлажнуваат дехидрираната кожа и да ги олеснат сувите очи и замор. Резервоарот за вода од 330 ml со голема моќност може да трае 12 часа навлажнувачки, низок бучава и мала потрошувачка на енергија. Изработено од ABS и силиконски материјали, облечени - отпорни и издржливи, со долг животен век. Изградена - во 2000m Ah mah батерија, траење на батеријата до 10 часа, со USB кабел, лесен за употреба, може да се носи на кое било место. Изградената кутија за ароматерапија може да се користи со капење на масло од ароматерапија за да се опуштите (маслото од ароматерапија не содржи, треба да донесете свои). Simentsивите честички на водата се деликатни и можат да навлезат во кожата, да ја навлажнуваат дехидрираната кожа и да ги олеснат сувите очи и замор. Резервоарот за вода од 330 ml со голема моќност може да трае 12 часа навлажнувачки, низок бучава и мала потрошувачка на енергија. Изработено од ABS и силиконски материјали, облечени - отпорни и издржливи, со долг животен век. Изградена - во 2000mah mah батерија, траење на батеријата до 10 часа, со USB кабел, лесен за употреба, може да се носи насекаде. Треба да донесете свои). livelелевата вода честички се деликатни и можат да навлезат во кожата, да ја навлажнат дехидрираната кожа и да ги олеснат сувите очи и замор. Потрошувачка на енергија. Изработено од ABS и силиконски материјали, отпорни на абење и издржлива, со долг животен век. Спецификација : Тип на ставка : Овластувачки материјал за воздух : ABS + силиконски + електронски компоненти : приближно.


Клучни карактеристики

Item Type:
Air Humidifier
Material:
ABS + Silicone + Electronic Components
Weight:
Approx. 360g/12.7oz
Product Size:
Approx. 139 x 104 x 92mm/5.5 x 4.1 x 3.6in
Battery Capacity:
2000mAh Lithium Battery(3.5H Each Time it is Completely Charged)
Water Tank Capacity:
330ml
Spray Volume:
30-50 ml/hour
Use Power:
2W
Function Operation:
Mist:
Click for continuous spray for the first time, click again to switch to intermittent spray, and then turn off spray for the third time.
Light:
Long press the switch to 2S to turn on the light at night, press again to set the color light, and the third press to turn off the light at night.
Package List:
1 x Air Humidifier:
1 x USB Cable:
1 x Instruction:
Note:
1. Please allow 0‑2 cm error due to manual measurement. Thanks for your understanding.:
2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real as standard.:
3. Before use, soak the cotton swab for 1 minute.:
4. It is strictly forbidden to use children under 10 years old alone.:
5. Do not use hard objects to cut the atomized fragments.:
6. Use mineral water or tap water.:
7. If the spray volume becomes small, please use a cotton swab to clean the atomizer or replace the cotton swab and water. :

Слични производи во категоријата