• Со попуст
  • Неодамнешно
Mmlzel Универзална Вистинска Кожа Случај Машки Половината Пакет Со Картичка Слот И Појас Клип за 3.5-6.3 Телефон Торбичка торба 4.5-5.1 инчен)

Mmlzel Универзална Вистинска Кожа Случај Машки Половината Пакет Со Картичка Слот И Појас Клип за 3.5-6.3 Телефон Торбичка торба

 
DEN 3998.72

Количината на стоката
Това е достапна

Магнетни само-затворање размавта, издржлив појас клип Елегантниот дизајн и меката внатрешна обвивка помагаат да се заштити вашиот телефон од гребнатини и остатоци. Најдобар и најлесен начин да го заштитите вашиот голем паметен телефон. Тенок фит, лесен, не гломазен и удобен за носење на појасот, особено ако немате џеб за панталони доволно голем за да го чувате телефонот. Овој пакет фани за мобилни телефони е одличен избор како подарок или подарок за родендени, Денот на Вљубените, годишнини од венчавката, Денот на Таткото, Божиќ, Денот на Благодарноста и многу повеќе. Магнетни само-затворање размавта, издржлив појас клип. Елегантниот дизајн и меката внатрешна обвивка помагаат да се заштити вашиот телефон од гребнатини и остатоци. Најдобар и најлесен начин да го заштитите вашиот голем паметен телефон. Тенок фит, лесен, не гломазен и удобен за носење на појасот, особено ако немате џеб за панталони доволно голем за да го чувате телефонот. Овој пакет фани за мобилни телефони е одличен избор како подарок или подарок за родендени, Денот на Вљубените, годишнини од венчавката, Денот на Таткото, Божиќ, Денот на Благодарноста и многу повеќе. Магнетни само-затворање размавта, издржлив појас клип.Елегантниот дизајн и меката внатрешна обвивка помагаат да се заштити вашиот телефон од гребнатини и остатоци.


Клучни карактеристики

Function:
Dirt-resistant
Function:
Anti-knock
Features:
3.5-6.3 inch Universal Leathter Cases
Package Include:
1*fanny pack:
If you have any questions about the product, please contact me, we will contact you within 24 hours and give you a satisfactory answer. :

Слични производи во категоријата