• Со попуст
  • Неодамнешно
Еднофазен До 3 Фазен Инвертер, 8 Фазен Програмабилен Погон Со Променлива Фреквенција На Висока Торзија Со Низок Шум Регулација На Брзината Без Чекори за Контрола на

Еднофазен До 3 Фазен Инвертер, 8 Фазен Програмабилен Погон Со Променлива Фреквенција На Висока Торзија Со Низок Шум Регулација На

 
DEN 2.33

Количината на стоката
Това е достапна

ПОВЕЌЕКРАТНА КОНТРОЛА : со програмабилна фаза од 8 фази, контрола на брзината во повеќе фази, различни режими на работа се опционални, со едноставна работа СО САЛАДИН, опционален режим за контрола на брзината АНАЛОГЕН ИЗЛЕЗ : конверторот на фреквенцијата на моторот доаѓа со стандарден режим RS485 RTU, со разновиден аналоген влез и излез : 0‑5 V и 0‑10v, 4‑20m A и 0‑20m A. ВИСОКИ ПЕРФОРМАНСИ : Усвојте контрола НА ПИД, постојана контрола на притисокот на ветерот, што заштедува енергија, има низок шум и ниски електромагнетни пречки. ПОВЕЌЕКРАТНА ФУНКЦИЈА : гувернерот има повеќе методи за заштита на моторот и регулирање на брзината без чекори, ниска фреквенција и голема торзија, заштеда на енергија и заштеда на енергија. ДОБРА ЗАШТИТА : Прекумерна Струја, пренапон и поднапон, дефект на модулот, прегревање, краток спој, недостаток на влез и излез и други заштити. ПОВЕЌЕКРАТНА КОНТРОЛА : со програмабилна фаза од 8 фази, контрола на брзината во повеќе фази, различни режими на работа се опционални, со едноставна работа СО САЛАДИН, опционален режим за контрола на брзината. АНАЛОГЕН ИЗЛЕЗ : конверторот на фреквенцијата на моторот доаѓа со стандарден режим RS485 RTU, со разновиден аналоген влез и излез : 0‑5 V и 0‑10v, 4‑20m A и 0‑20m A. ВИСОКИ ПЕРФОРМАНСИ : Усвојте контрола НА ПИД, постојана контрола на притисокот на ветерот, што заштедува енергија, има низок шум и ниски електромагнетни пречки. ПОВЕЌЕКРАТНА ФУНКЦИЈА : гувернерот има повеќе методи за заштита на моторот и регулирање на брзината без чекори, ниска фреквенција и голема торзија, заштеда на енергија и заштеда на енергија. ДОБРА ЗАШТИТА : Прекумерна Струја, пренапон и поднапон, дефект на модулот, прегревање, краток спој, недостаток на влез и излез и други заштити.Спецификација : Тип На Ставка : Конвертор На Фреквенција : АТ904-5.


Клучни карактеристики

Item Type:
Frequency Converter
Model:
AT904-5.5KW
Input Voltage:
Single Phase 220VAC 50/60Hz
Output Voltage:
3 Phase 0-380VAC 0-400Hz
Maximum Output Current:
30A
Suitable Motor Power:
5.5KW (8HP)
Filter:
Built in Filter
Application:
Universal
DC Power Supply Property:
Voltage Type
Control Mode:
V/F Open Loop
Output Voltage Regulation Mode:
PWM Control
Appearance:
ABS Plastic Shell
Product Size:
Approx. 25 x 18 x 16.5cm / 9.8 x 7.1 x 6.5in (manual measurement has a certain error)
Uses:
Control the start, stop, speed regulation and forward and reverse rotation of the motor to meet the conditions required for production or equipment use, widely used in fans, pumps, air compressors, etc.
Package List:
1 x Frequency Converter:
1 x User Manual:
Note:
1. Select a compatible motor to use, you must choose a 380V 3 phase motor with a power less than 5.5KW and adjustable speed:
2. According to the wiring method of the user manual, connect the power supply and the 3 phase motor.:
3. Select the appropriate operation mode a:

Слични производи во категоријата