• Со попуст
  • Неодамнешно
Ангоили Цера 10 парчиња Керамички Корални Корални Фраг Приклучоци Корални Фраг Стојат Корални Фраг Основни Корални Загради За Одгледување Корали За Резерви На Рез?

Ангоили Цера 10 парчиња Керамички Корални Корални Фраг Приклучоци Корални Фраг Стојат Корални Фраг Основни Корални Загради За Одгледување

 
DEN 156.64

Количината на стоката
Това е достапна

Совршената големина на приклучокот за корален чип го прави совршен за мали пукнатини или пукнатини во живи карпи Основата на керамички корални фрагменти, мазна и безбедна, не влијае на квалитетот на водата и состојбата на коралите. Оваа корална керамичка основа може да се користи за одгледување и размножување на разни корали и растенија. Одличен подарок за семејството и пријателите кои сакаат да одгледуваат корали или да ги украсуваат своите резервоари за риби. Оваа големина На т-приклучок е дизајнирана да одговара на повеќето корални фрагменти, што ви дава многу погодност. Опис Ќе ви некои корални остатоци приклучоци за вашиот резервоар? Ако е така, Нашата База На Керамички Корални Фрагменти ве покри. Овие керамички бази за размножување може да се користат во резервоари за риби или аквариуми за да се обезбеди стабилна поддршка за коралите. Карактеристики-Боја : Бела.- Материјал : Керамика.- Основата на керамички корални фрагменти, мазна и безбедна, не влијае на квалитетот на водата и состојбата на коралите.- Совршената големина на приклучокот за корален чип го прави совршен за мали пукнатини или пукнатини во живи карпи.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата