• Со попуст
  • Неодамнешно
Мултифункционална Четка За Хидраулично Чистење Со Четка За Перење Садови За Сапуница Четка За Чистење Со Дозер За Сапун За Бања, Кујна, Мека Облека За Перење И Четк?

Мултифункционална Четка За Хидраулично Чистење Со Четка За Перење Садови За Сапуница Четка За Чистење Со Дозер За Сапун За Бања,

 
DEN 2.67

Количината на стоката
Това е достапна

●Четка за Течно Чистење● може да го притисне дизајнот на излезот на течноста, кој лесно се чисти Супер висока номинална вредност, лесен за четкање. Погодно е да додадете течност без повторување. Средниот дел е дизајниран со голем волумен на течно складирање, што може да се користи многу пати. Течноста може да истече со притискање на грбот. Qreative Design®нашата четка за чевли со диспензерот има супер меки влакна и густа, совршена е за чистење чевли, облека и не и штети на ткаенината. ●Како да се користи ● Притиснете го копчето на четката за чевли и растворот за чистење ќе истече на предметот за да го завршите чистењето, заштедувајќи време и напор. ●Употреба во повеќе сцени + Нашата четка за чистење со диспензерот за сапун е погодна за многу места, на пример, може да се користи за чистење чинии, сливови, облека, маси, ѕидови и кујни, дневни соби, бањи итн. ●Дизајн На Висечка Дупка Тој е дизајниран да заштеди простор, да исцеди вода и да ја закачи куката кога сте подготвени, така што нема да се акумулира вода или нечистотија. Секогаш е свеж и без мирис. ●Четка за Течно Чистење● може да го притисне дизајнот на излезот на течноста, кој лесно се чисти. Супер висока номинална вредност, лесен за четкање. Погодно е да додадете течност без повторување. Средниот дел е дизајниран со голем волумен на течно складирање, што може да се користи многу пати.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата