• Со попуст
  • Неодамнешно
Држач за Црево за Вода од аквариум кинлорго, Нерѓосувачка Алуминиумска Легура За Да Се Спречи Прелевање На Стегачот За Црево За Вода Во Аквариум За Да Се Спречи Лиз?

Држач за Црево за Вода од аквариум кинлорго, Нерѓосувачка Алуминиумска Легура За Да Се Спречи Прелевање На Стегачот За Црево За Вода Во Аквариум

 
DEN 702.40

Количината на стоката
Това е достапна

Лесна Инсталација : овој држач за црево за водоводни цевки за аквариум доаѓа со 3 завртки со рамен крај и 1 шрафцигер за лесна инсталација Точна Обработка : овој клип за цевки за воздушна вода за аквариум е прецизно обработен за цврсто да ја држи рибата и не е лесно да се лизне. Алуминиумска Легура : стегачот за водоводни цевки За аквариум е изработен од висококвалитетна алуминиумска легура, висока јачина, не е лесен за кршење, не е лесен за ' рѓа, издржлив. Дизајн против Прелевање : држачот За Стегач За Рибни цевки може да го избегне принципот на сифонирање што предизвикува прелевање на водата долж ѕидот. Апликација : овој држач за цевки за филтер за риби е погоден за сите видови риби и аквариуми со дебелина од 0‑52мм. Спецификација : Тип На Ставка : Држач За Стегач За Рибни Цевкиматеријал : Листа На Пакети Од Алуминиумска Легура : 3 x Завртки Со Рамен Крај1 x Шрафцигер1 x Задржување На Клипнота : ве Молиме имајте предвид дека новиот тип и стариот тип на овој производ ќе бидат испратени по случаен избор и проверете дали нема да ви пречи пред да нарачате.


Клучни карактеристики

Item Type:
 Fish  Tube Clamp Holder
Material:
Aluminum Alloy
Package List:
3 x Flat End Screws1 x Screwdriver:
1 x Retaining Clip:
Note:
Please note that the new type and old type of this product will be sent randomly, and make sure you will not mind before ordering.:

Слични производи во категоријата