• Со попуст
  • Неодамнешно
ДОИТУЛ Мали Торби За Организатори На Патувања Со Повеќе Алатки Пренослива Алатка Торба За Половината Торбичка За Крпа Торбичка За Тешки Клучеви За Поправка На Тор?

ДОИТУЛ Мали Торби За Организатори На Патувања Со Повеќе Алатки Пренослива Алатка Торба За Половината Торбичка За Крпа Торбичка За Тешки

 
DEN 1.00

Количината на стоката
Това е достапна

Производот designономски дизајн, одличен и сигурен и ја одржува алатката уредна и организирана Одличната изработка на нашиот производ ќе ви донесе добро и одлично искуство со користење. Издржлив и, изработен од материјал отпорен на солзи за дополнителна цврстина и долг животен век. Одлична и одлична торба за половината на алатот за носење мали алатки или предмети потребни за секоја задача, така што тие се однапред, лесни за гледање и достапни. Обезбедете соодветна заштита за вашите дневни алатки, лесни за носење во движење, лесни и преносливи. Опис Изработен од врвен материјал, оваа торба за половината на алатката е прекрасна за да ги држите вашите алатки на место. Со фина изработка и детали, вашите алатки нема да испаднат лесно, лесно да ја складираат вашата алатка. Покрај тоа, отпорен на абење и може да ги заштити перформансите на алатките. Карактеристики-Материјал : оксфорд крпа, ЕВА-Боја : Црна Големина : 15. 50см-Издржлив И, изработен од материјал отпорен на кинење за дополнителна цврстина и долг животен век.- Производот designономски дизајн, одличен и сигурен и ја одржува алатката уредна и организирана.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата